Nuotr.: ANATOLIY MEDVED/SIPA-Scanpix
Nuotr. ANATOLIY MEDVED/SIPA-Scanpix

Pokyčius trenerių štabe įvedusi Maskvos srities „Chimki“ imasi permainų ir komandos sudėtyje.

Emiliano Carchia praneša, jog Rimo Kurtinaičio treniruojamą ekipą paliks 30-metis 211 cm ūgio puolėjas Gregas Monroe.

Amerikietis „Chimki“ paliks iš karto po to, kai bus susitarta dėl išmokos, kurią Rusijos ekipa turės sumokėti. Carchia teigia, jog Monroe kontraktas viršija 1 mln. JAV dolerių sumą.

Krepšininkas su komanda jau nevyko į Valensiją, kur „Chimki“ trečiadienio vakarą žais Eurolygos rungtynes.

Tiesa, žurnalistas Dimitrijus Planidinas teigia, jog ši informacija nėra teisinga. Pridedama, jog Monroe praleis trečiadienio dvikovą, tačiau puolėjas vis dar yra sudėtyje, o kalbos apie galimą jo išvykimą – skubotos.

Monroe per 9 sužaistas rungtynes Eurolygoje vidutiniškai renka po 10,3 taško, 6 atkovotus kamuolius, 1,4 rezultatyvaus perdavimo bei 12,8 naudingumo balo. Pagal pastarąjį rodiklį Monroe buvo trečias „Chimki“ gretose.

Gruodžio pradžioje buvo pranešta, kad „Chimki“ atsisveikina su trimis asistentais: Robertu Kuncaičiu, Giedriumi Kurtinaičiu ir Evaldu Kandratavičiumi.

Tuo metu gruodžio 13-ąją buvo skelbiama, kad Rusijos klubą gali palikti Janis Timma ir Jonas Jerebko.

Komentarai:
AAA
Man taip keista skaityti tokais naujienas apie šį žaidėją. Jis gerai žaisdavo ir NBA, rinkdavo dvigubus dublius, bet komandos tiesiog pradėjo mažinti jo žaidimo laiką dėl small ball taktikų, kol galiausiai neberado vietos jam. O realiai jis geras, tik duoti laiko ir vietos pasireikšti, o čia ir eurolygoje net nebando išnaudoti.
2020-12-23
+3
Atsakyti
Anonimas
Chimki gali visi palikti apart rusu. Ten svedas ir tie keli ruskiai 40meciai yra nelieciami.
2020-12-23
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami dvitaškiai

52%
18,4
Pataiko: 18,4
Taiklumas: 52,1%
Vieta lygoje: 14
Geriausias pasiekimas: 24
Blogiausias pasiekimas: 13
Daugiausia pataiko: Devin Booker