Nuotr.: TASS – Scanpix
Nuotr. TASS – Scanpix

Antradienį Rimo Kurtinaičio treniruojama Maskvos srities „Chimki“ (2-15) metus Eurolygoje užbaigė devintuoju pralaimėjimu paeiliui, tačiau specialistas iš Lietuvos toliau liks savo poste.

Greg Monroe

Greg  Monroe
Komanda: Maskvos srities Chimki
Pozicija: PF, C
Amžius: 30
Ūgis: 211 cm
Svoris: 113 kg
Gimimo vieta: Luizijana, JAV

„Chimki“ prezidentas Dmitrijus Golubkovas „sports.ru“ tikino, jog toks sezonas yra netikėtumas visam klubui, tačiau atleidimo lapeliais nežada mėtytis.

„Situacija yra tragiška, o sezonas – labai labai blogas. Tai – netikėtumas visiems, niekas nesitikėjo tokio rezultato. Dabar po truputį bandome taisyti situaciją, bet suprantame, jog daug dalykų nesiklijuoja, jie pūliuoja ir kai kurių jų išgydyti neįmanoma.

Apie tai, kas atsitiko, turiu savo nuomonę, bet ją pasilaikysiu sau, – kalbėjo Golubkovas. – Noriu, kad komanda prisimintų, jog svarbiausias dalykas sporte – pergalės ir žaidimas iš visų jėgų. Tik žaidžiant iš visų jėgų galima pasiekti norimą rezultatą.“

Eurolygoje „Chimki“ po pirmojo reguliariojo sezono rato su 2 pergalėmis yra turnyrinės lentelės dugne ir išsigelbėti nesitiki, tačiau Vieningoje lygoje nestokoja ambicijų, kur po 9 mačų turi 4 laimėjimus.

„Žinoma, Eurolygoje jau esame per toli paleidę situaciją, tačiau Vieningoje lygoje kausimės ir spausime maksimumą. Turime būti atsakingi tiems, kurie mus palaiko – sirgaliams, rėmėjams. Dėl jų jaučiame didelį spaudimą.

Yra daug klausimų tiek treneriams, tiek žaidėjams ir niekas šioje situacijoje nėra idealus, – tęsė Golubkovas. – Dabar turime visi susitelkti ir kartu siekti bendro tikslo. Pakeitėme dalį trenerių ir dabar liksime su šia sudėtimi. Visada galima mėtytis atleidimo lapeliais, ką anksčiau dažnai darydavome, bet dabar ieškome kitų būdų. Vienintelis asmuo, su kuriuo kalbamės dėl kontrakto nutraukimo – Gregas Monroe.“

Eurolygos autsaideriai kitą savaitę svečiuosis Kaune, kur sausio 8-ąją susikaus su vietos „Žalgiriu“ (10-7).

Komentarai:
...
Na nieko keisto, kad neatleidzia.Matyt zino kas viduj dedas ir ne tik Kurtinaitis kaltas. Pries kelis metus jau buvo atleide Kurtinaiti, bet po to ne ka geriau buvo su Ivanovicium berods, ir teko atsiprasyt ir vel pasikviest Kurtinaiti.
2020-12-31
-1
Atsakyti
Ceska
juokas i Kurcio, lazda turi du galus, pats sudus snekejo, kaip langus uzsikalti dabarpats beveiltiskas, nu net sluota prie aikstes pastaciusir tai daugiau naudos butu, aisku ten pas juos komanda zlugus, nes rusu mastymas totalussudas, galvoja kuo daugiau pinigu imerks tuo bus geriau :D
2020-12-30
+4
Atsakyti
djgaffer
Labai teisingas mąstumas.Jei skęstam,tai skęstam visi.Net neabejoju,kad vasarą bus milžiniškų permainų klube,o dabar tiesiog tenka laidoti EL ir kartu išgyventi nesėkmes.Bet paskui grįžti stipresniems.
2020-12-30
Atsakyti
nini
Aliosai tinka Rimas ir ramu.
2020-12-30
+4
Atsakyti
mod123
Paprasciausiai tenai nera jokios komandines chemijos, visi pasipute zavaigzdutes ziuri tik saves, kas graziau ides is virsaus, ar kuris daugiau trapaku imes, individualiai stiprus, bet nieko daugiau, sakyciau ten reiktu branduoli lipdyt is zemesnes lentynos zaideju, o ne is Shvedu, Timmu, Bookeriu bei McCollomu visokiu, gal labiau i charakterius galetu atsizvelgt, o ne vien talenta, tada kas nors gal ir gautusi...
2020-12-30
+2
Atsakyti
Anonimas
Galetu Zalgiris pagailet Kurcio ir duot jiems ta viena pergale,
2020-12-30
-11
Atsakyti
Anonimas
nieko per naujus kurtis su svedu atsigriebs susies prie bendro stalo silkies lasiniu kelis litrus snabies ir po nauju parodys savo jiega :D
2020-12-30
+17
Atsakyti
?
Ne Kurtinaitis ten problema, taip jis ne Obradovic ar Blatas koks bet ne jis pagrindine problema. Ir ta problema nera issprendziama artimiausiu metu..
2020-12-30
+12
Atsakyti
Lokas
Gaila kurcio reiks dirbt o ne zvejot ir alu gert , matyt per daug kainuotu atleidimas!
2020-12-30
Atsakyti
litas
laikyk kardana Kurti, svarbu kad atspirties tasku nebutu pergale pries Zalius.
2020-12-30
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Greg Monroe

Greg  Monroe
Greg  Monroe
MIN: 20.19
PTS: 10.33 (57.69%)
REB: 6
AS: 1.44
ST: 0.56
BS: 0.67
TO: 2.11
GM: 9