Nuotr.: BasketNews.lt/D. Lukšta
Nuotr. BasketNews.lt/D. Lukšta

Madrido „Real“ trumpam laikui prarado Sergio Llullą bei Gabrielį Decką.

Vyriausiasis treneris Pablo Laso atskleidė, kad abu krepšininkai veikiausiai praleis artimiausias dvejas rungtynes Ispanijos ACB pirmenybėse.

„Esant tokiam įtemptam tvarkaraščiui bet kokia maža problema gali eliminuoti žaidėjus iš būsimų rungtynių. Tiek Deckas, tiek Llullas jautė skausmus mače „Anadolu Efes“. Jiems yra atliekami tyrimai, bet abejoju, kad jie žais su Tenerife ir Andora.

Tikiuosi, kad jie atsigaus kaip įmanoma greičiau. Likusi sudėtis jaučiasi gerai, jei neskaitytume nuovargio, tačiau šioje stadijoje yra visos komandos“, – sakė Laso.

„Real“ šeštadienį susitiks su Tenerifės „Iberostar“, o pirmadienį – su Andoros „MoraBanc“. Abu mačus Madrido ekipa žais išvykoje.

Llullas Ispanijoje pirmenybėse fiksuoja 10,6 taško, 1,8 rezultatyvaus perdavimo, 1,5 atkovoto kamuolio ir 8 naudingumo balų statistiką.

Tuo metu Deckas renka po 10,1 taško, 4 atkovotus kamuolius, 1,5 rezultatyvaus perdavimo bei 12,3 naudingumo balo.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metamos baudos

82%
12,3
Pataiko: 12,3
Taiklumas: 82,0%
Vieta lygoje: 16
Geriausias pasiekimas: 20
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Walter Tavares