Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Rapolo Ivanausko NCAA sezonas naujoje komandoje truko itin trumpai. Sinsinačio „Bearcats“ vyr. treneris Johnas Brannenas atskleidė, jog 22-ejų lietuvis pasitraukė iš komandos ir pasinaudojo sąlyga nebetęsti sezono COVID-19 pandemijos fone.

Rapolas Ivanauskas

Rapolas  Ivanauskas
Pozicija: PF
Amžius: 22
Ūgis: 208 cm
Svoris: 107 kg
Gimimo vieta: Kaunas, Lietuva

Branneno teigimu, Ivanausko sprendimas nėra susijęs su žaidimu – jis paremtas koronaviruso situacija. 

Pažymima, jog Ivanauskas turės teisę grįžti į NCAA krepšinį kitąmet. 

Ketvirtakursis šį sezoną „Bearcats“ komandoje sužaidė septynerias rungtynes, per kurias vidutiniškai žaidė po 21 minutę, pelnė po 6,3 taško ir atkovojo po 5 kamuolius.

Ivanauskas 2017-2018 m. mokėsi Ilinojuje, Šiaurės vakarų universitete, o 2018-2020 m. – Kolgeito universitete.

Komentarai:
Karteris
Kairiui svajoniu zaidejas butu
2021-01-04
-1
Atsakyti
Visiems tie kuie sudievina NCAA sulau prisiminti kur dabar tokie talentai kaip Kačinas Biruta šito irgi laukia panašus likimas
2021-01-04
-6
Atsakyti
Žalgirio fanas
Tikiuosi Žalgirio vadovai nesnaudžia ir tegul nedelsiant su Rapolu Ivanausku pasirašo ilgalaikę sutartį. Jis jug praeitą ir užpraeitą sezonus buvo nesustabdomas NCAA.
2021-01-04
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.