Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

Oklahomos „Thunder“ gynėjui George‘ui Hillui naujosios NBA sveikatos apsaugos protokolo taisyklės įspūdžio nepaliko.

George Hill

George  Hill
George  Hill
MIN: 25.98
PTS: 11.89 (58.06%)
REB: 2.22
AS: 3.67
ST: 1
BS: 0.22
TO: 1.11
GM: 9

Krepšininkas po pralaimėjimo San Antonijaus „Spurs“ stebėjosi naujosiomis taisyklėmis bei kvestionavo kai kuriuos sprendimus.

„Mes norime žaisti, tačiau aš nesuprantu kai kurių taisyklių, – sakė Hillas. – Mes galime 48 minutes prakaituoti šalia kitų vyrukų, tačiau po rungtynių negalime su jais pasikalbėti. Tai nelogiška.“

Remiantis naujausiomis taisyklėmis, žaidėjai su krepšininkais iš kitų komandų prieš ir po rungtynių pasisveikindami gali tik susimušti alkūnėmis ar kumščiais. Taigi, pasibaigus susitikimui krepšininkai su žaidėjais iš kitų komandų dialogo turėti negali.

Naujos taisyklės taip pat draudžia palikti viešbučio kambarį ir į jį įsileisti svečių. Prieš tai krepšininkai į viešbučių kambarius galėjo įsileisti po du svečius: šeimos narius arba artimus draugus.

„Esu suaugęs žmogus, – tęsė Hillas. – Jeigu norėsiu susitikti su savo šeima, aš taip ir padarysiu. Jie negali man liepti būti kambaryje 24 valandas per parą ir 7 dienas per savaitę. Jeigu situacija tokia rimta, galbūt, mes neturėtume žaisti apskritai?“

Hillo komandos draugas Shai Gilgeous-Alexanderis į atnaujintą NBA protokolą žiūrėjo kiek švelniau.

„Jeigu tai yra būtina, aš esu pasiryžęs padaryti bet ką, kad atsikratytume COVID, – sakė Gilgeous-Alexanderis. – Jeigu būnant ant atsarginių žaidėjų suolelio visą laiką reikės dėvėti veido kaukę, aš tai darysiu. Noriu grįžti į normalų gyvenimą ir esu pasiryžęs padaryti bet ką, jog taip ir atsitiktų.“

NBA šią savaitę dėl koronaviruso grėsmės jau atidėjo ketverias rungtynes. Trijose iš jų turėjo pasirodyti Bostono „Celtics“. Tuo metu tokios komandos kaip Majamio „Heat“, Filadelfijos „76ers“, Dalaso „Mavericks“, Vašingtono „Wizards“ bei Čikagos „Bulls“ vargsta bandydamos užregistruoti 8 krepšininkus, reikalingus, jog susitikimas galėtų įvykti.

Komentarai:
.
pasake vyriskai, teisingai, tai ka galvoja. o ko jus cia merginos purkstaujat? savo zodzio neturit "kaip sako taip reikia daryti - tokios taisykles". blet i kur mes einam ir kas cia darosi isvis, greit kvepuot neleis jum px zmones?
2021-01-14
+7
Atsakyti
Glušius
Pasirodo metai proto neprideda
2021-01-13
+3
Atsakyti
Anonimas
Va va, sukilkit juodziai, paprotestuokit dar karta, uzdirba milijonus bet vajetaus juos kaip vergus laiko uzdarytus ir neleidzia bendraut, blogiau nei aushvice prie gytleria laiku.
2021-01-13
-1
Atsakyti
aha
premier league toks pacios taisykles, niekam nera bedu "kad negali pasneketi su kitos komandos zaideju", bet vat hillui tai yra probleam didziausia. va kas buna kai lyga per daug prisileidzia ir leidzia lipti ant galvos.
2021-01-13
+11
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

George Hill

George  Hill
Komanda: Oklahoma Thunder
Pozicija: PG
Amžius: 34
Ūgis: 188 cm
Svoris: 82 kg
Gimimo vieta: Indianapolis, JAV