Nuotr.: D. Lukšta
Nuotr. D. Lukšta

Sausio pabaigoje Miunchene planuotame Eurolygos jaunimo atrankos turnyre dalyvauti turėję Kauno „Žalgirio“ dubleriai perdėlioja planus. Eurolyga paskelbė nukelianti varžybas dėl Vokietijoje taikomų COVID-19 apribojimų.

Pagal šalyje įvestas saugumo gaires, draudžiama rengti ne aukšto meistriškumo sporto renginius. Eurolygos atrankoje dalyvauja jaunimas iki 18 metų iš viso žemyno.

Skelbiama, jog Eurolyga ieško galimybių vėliau surengti šią kvalifikaciją, tarp variantų – ir kita lokacija.

Turnyras Miunchene – vienas iš trijų Eurolygos atrankų į pagrindinį jaunimo turnyrą.

Jame sausio 22-24 dienomis turėjo dalyvauti Madrido „Real“, Saragosos „Casademont“, Brno „Basket“, Paryžiaus CFBB, šeimininkų Miuncheno „Bayern“, Patrų „Promitheas“, Romos „Stellazzurra“ ir „Žalgirio“ jaunimas.

Gruodį Valensijoje vykusią kvalifikaciją laimėjo „Barcelonos“ jauniai, o trečios varžybos vasario 19-21 dienomis planuojamos Belgrade.

Atrankų laimėtojai pelno vietas pagrindiniame turnyre, kurį Eurolyga paraleliai organizuoja su finalo ketverto varžybomis.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.