Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

Mainų būdu Carisą LeVertą gavęs Indianos „Pacers“ klubas šio krepšininko debiuto turės palaukti.

Caris LeVert

Caris  LeVert
Komanda: Indiana Pacers
Pozicija: SG
Amžius: 26
Ūgis: 198 cm
Svoris: 84 kg
Gimimo vieta: JAV

„Pacers“ išplatino pranešimą, kuriame teigiama, jog fizinės kondicijos patikros metu ant krepšininko inksto buvo aptiktas nedidelis darinys.

Teigiama, jog LeVertui bus atliekami papildomi tyrimai, o jis iš rikiuotės iškrito neapibrėžtam laikui.

LeVertas tapo grandiozinių Jameso Hardeno mainų dalimi. Oficialiai krepšininkas buvo išsiųstas į Hjustono „Rockets“, tačiau Teksaso ekipa iš karto LeVertą išmainė į Indianos „Pacers“, už kurį gavo Victorą Oladipo.

Tiesa, LeVerto sveikatos problemos šiek tiek pakoregavo mainus. Kaip praneša Shamsas Charania iš „The Athletic“, iš pradžių „Pacers“ gavo tik LeVertą, tačiau dabar Indianos ekipai atiteko 2024-ųjų antrojo rato šaukimas iš Klivlando „Cavaliers“ bei 2,6 mln. JAV dolerių.

LeVertas šį sezoną Bruklino „Nets“ gretose vidutiniškai rinko po 18,5 taško, 6 rezultatyvius perdavimus ir 4,3 atkovoto kamuolio.

Komentarai:
Qqq
tai dare viso kuno MRT? Ar zinojo kazkaip kur ieskoti.. idomiai cia.
2021-01-17
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Caris LeVert

Caris  LeVert
Caris  LeVert
MIN: 27.81
PTS: 18.5 (48.29%)
REB: 4.33
AS: 6
ST: 1.08
BS: 0.5
TO: 2.17
GM: 12