Nuotr.: fiba.basketball
Nuotr. fiba.basketball

Vienas iš Australijos rinktinės lyderių Patty Millsas patvirtino, jog atstovaus savo šaliai vasarą vyksiančiose Tokijo olimpinėse žaidynėse.

„Dėl to nėra jokių abejonių, – ESPN sakė Millsas. – Manau, kad tai aišku visiems – tiek treneriams, tiek žaidėjams. Nė lašelis mano kraujo negalvoja kitaip. Esu visiškai nusiteikęs žaisti ir mes esame pasiruošę nuveikti kažką rimto.“

„Manau, jog Tokijuje turime visus šansus kažką pasiekti. Visi esame nusiteikę ryžtingai ir degame noru padaryti viską, kad laimėtume auksą“, – pridėjo australas.

Dešimtąjį sezoną San Antonijaus „Spurs“ gretose pradėjęs 32-ejų Millsas šį sezoną NBA vidutiniškai renka po 14,2 taško, 3,2 rezultatyvaus perdavimo ir 1,7 atkovoto kamuolio.

Komentarai:
djgaffer
Pusė metų dar iki olimpiados,daug visko gali nutikti,dar ir virusas siaučia,tai gal kiek per anksti apie tai kalbėti.Šaunuolis,kad atsidavęs savo šaliai,tačiau reik dagyvent iki tos vasaros.O tada jau bus galima šnekėti apie atstovavimą šaliai.
2021-01-17
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.