Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Paaiškėjo vasario 13-14 dienomis Panevėžyje vyksiančio Citadele Karaliaus Mindaugo taurės (Citadele KMT) finalo ketverto rungtynių laikai. 

Visas Citadele KMT finalo ketverto kovas tiesiogiai transliuos LRT televizija ir DELFI.

Vasario 13-ąją (šeštadienį) bus žaidžiami pusfinaliai. Pirmasis, kuriame susitiks Panevėžio „Lietkabelio“ ir Utenos „Juventus“ ekipos, prasidės 14 valandą. Antrasis, tarp titulą ginančio Kauno „Žalgirio“ ir Klaipėdos „Neptūno“ – 16.30 val.

Po turnyro pusfinalių DELFI žiūrovai galės mėgautis Karalienės taurės finalo dvikova. Joje 19.30 val. į kovą stos Vilniaus „Kibirkštis-MRU“ ir Kauno „Aistės-LSMU“.

Vasario 14-ąją (sekmadienį) pirmieji ant parketo žengs komandos, pralaimėjusios pusfinalius. Susitikimas dėl trečiosios vietos prasidės 14.45 val.

Galiausiai turnyrą vainikuos didysis finalas. Dviejų stipriausių Citadele KMT komandų akistata – 17.50 val.

Komentarai:
djgaffer
Šiek tiek keista,nes šeiminikai dažniausiai antrame pusfinalyje žaidžia.Čia gal bandoma Lietkabeliui kažkaip padėti,kad turėtų ilgiau poilsio.Juokauju aišku,Žalgiris ir taip ryškus favoritas,bet tikiuosi gerą kovą pamatyti.
2021-01-26
-3
Atsakyti
Tomas
o rytas šiemet nedalyvauja?
2021-01-26
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.