Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt

Kauno „Žalgiris“ po dramatiška pergale pasibaigusių rungtynių Valensijoje ketvirtadienį persikėlė į Ispanijos šiaurę, kur penktadienį sieks dar vieno laimėjimo Eurolygoje prieš Vitorijos „Baskonia“.

Prieš laukiantį dar vieną išvykos mūšį „Žalgirio“ vairininkas Martinas Schilleris pasidalino mintimis apie būsimą varžovą.

„Baskonia“ yra labai greita komanda puolime, o taip pat jie prie varžovų krepšio nuostabiai kovoja kamuolius, – Vitorijoje kalbėjo austras. – Svarbiausia bus stabdyti jų greitą puolimą bei kontroliuoti kamuolius prie savojo krepšio.

Turėsime antrą mačą per tris dienas ir šiandien mums svarbiausia yra atsigauti, kad galėtume duoti gerą kovą rytoj.“

Pirmąjį tarpusavio susitikimą Kaune šeimininkai nesunkiai laimėjo (92:73), o dabar Vitorijos klubas skaičiuoja keturių pralaimėjimų seriją.

Vis dėlto atsakomojoje dvikovoje Schilleris nelaukia lengvo pasivaikščiojimo ir išskyrė Eurolygos nenuspėjamumą.

„Šioje lygoje laimėti gali bet kas ir iš mūsų tikrai nebus jokio atsipalaidavimo, nes „Baskonia“ – labai stipri komanda, su daug talento bei geru treneriu. Pirmas mačas tikrai nedarys įtakos mūsų nusiteikimui“, – teigė specialistas.

„Baskonia“ ir „Žalgirio“ susitikimas Ispanijoje – penktadienį 22 valandą.

Komentarai:
saras
O Antanai, tu dar gyvas???
2021-01-28
+4
Atsakyti
Klaipeda
Jo - po pralaimėtų mačų bus užsivedę kovoti Baskonia - tik spėk gintis nuo tokių greitų...
2021-01-28
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.