Ignas Razutis

Ignas  Razutis
Ignas  Razutis
MIN: 30.2
PTS: 11.48 (48.15%)
REB: 4.62
AS: 7.29
ST: 1.95
BS: 0.19
TO: 2.24
GM: 21

Naudingiausiu NKL – VIKINGLOTTO sausio mėnesio krepšininku tapo „Telšių“ įžaidėjas Ignas Razutis.

Jam kartu su apdovanojimu atiteks ir dovana. Visiems geriausiems VIKINGLOTTO-NKL mėnesio žaidėjams įteikiami Lietuvoje gimę SGS laikrodžiai.

Praėjusį mėnesį 33-ejų 185 cm ūgio krepšininkas vidutiniškai pelnė po 13,3 taško, atliko po 8,1 rezultatyvaus perdavimo, atkovojo po 5,3 ir perėmė po 2,6 kamuolio bei rinko po 20,9 naudingumo balo.

Sausio mėnesį krepšininkas lygoje pirmavo pagal rezultatyvių perdavimų vidurkį, o pagal vidutiniškai perimamus kamuolius užėmė antrą poziciją.

Plungiškis sausį aštuonis kartus surinko dviženklį taškų ir naudingumo balų skaičių, taip pat tris sykius atliko 10 rezultatyvių perdavimų.

„Telšių“ komanda sausio mėnesį sužaidė devynerias rungtynes ir laimėjo septynis kartus.

Šį sezoną Razutis vidutiniškai pelno po 11,5 taško, atkovojo po 4,6 kamuolio, atlieka po 7,3 rezultatyvaus perdavimo (2 vieta lygoje) ir fiksuoja 17,8 balo naudingumą (9 vieta lygoje).

Šį sezoną NKL – VIKINGLOTTO gruodžio ir lapkričio mėnesiais MVP tapo Aurelijus Pukelis, o spalio mėnesį – Modestas Kumpys.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami tritaškiai

37%
8,1
Pataiko: 8,1
Taiklumas: 37,3%
Vieta lygoje: 11
Geriausias pasiekimas: 13
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: Gytis Sirutavičius