Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Stambulo „Anadolu Efes“ žvaigždė Shane'as Larkinas ir vėl pateko į Turkijos rinktinės išplėstinį kandidatų sąrašą, kuriame šįkart yra 17 pavardžių.

Shane Larkin

Shane  Larkin
Komanda: Stambulo Anadolu Efes
Pozicija: PG
Amžius: 28
Ūgis: 182 cm
Svoris: 80 kg
Gimimo vieta: JAV

Natūralizuotas amerikietis Turkijos rinktinėje debiutavo lapkričio mėnesį, kuomet šios šalies rinktinė nusileido Kroatijai, bet įveikė Nyderlandus.

Į kandidatų sąrašą įtrauktas ir Sertačas Šanli iš „Anadolu Efes“ bei Melihas Mahmutoglu iš Stambulo „Fenerbahče“.

Sąraše atsidūrė ir 18-mečio 208 cm ūgio Alpereno Senguno pavardė, kuris žaidžia Stambulo „Bešiktaš“ gretose ir Turkijos lygoje renka po 19,6 taško ir 10,1 atkovoto kamuolio.

Vasario 20-22 dienomis Turkija Europos čempionato atrankoje rungtyniaus su Kroatija ir Švedija.

Vasario 18 dieną „Anadolu Efes“ Eurolygoje susitiks su Pirėjo „Olympiakos“, o vasario 26 dieną – su „Fenerbahče“.

Turkijos rinktinės kandidatų sąrašas:

Alpereno Senguno žaidimo epizodai:

Komentarai:
Vardas
"Saraše atsidūrė ir 18-mečio Alpereno Senguno pavardė,kuris žaidžia Stambulo "Bešiktaš" gretose ir Turkijos lygoje renka po 19.6 taško ir 10.1 atkovoto kamuolio". Kada mūsų LKL-e atsiras jaunas žaidėjas,rodantis tokią statistiką? Reikia turėti omenyje,kad LKL kažin ar prilygsta Turkijos lygai.Peršasi išvada,kad greitu laiku ir turkai mums taps sunkiai įkandami varžovai.
2021-02-05
+9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Shane Larkin

Shane  Larkin
Shane  Larkin
MIN: 27.64
PTS: 14.76 (52.94%)
REB: 2.71
AS: 4.35
ST: 1.76
BS: 0.18
TO: 2.12
GM: 17