Nuotr.: Imago Sport - Scanpix
Nuotr. Imago Sport - Scanpix

Atėnų „Panathinaikos“ sustiprino gynėjų liniją. Oficialiai paskelbta, kad „Pao“ pasiekė susitarimą su T.J. Bray.

Šį sezoną metami tritaškiai

35%
8,7
Pataiko: 8,7
Taiklumas: 34,6%
Vieta lygoje: 13
Geriausias pasiekimas: 15
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Nemanja Nedovic

Šį sezoną 28-erių Bray pradėjo Miuncheno „Bayern“ klube, tačiau vėliau buvo paskolintas Saragosos „Casademont“ ir FIBA Čempionų lygoje fiksavo 4,8 taško ir 3,8 rezultatyvaus perdavimo statistiką per 23 minutes.

Krepšininkas šį sezoną negalės rungtyniauti Eurolygoje, kadangi jau atstovavo šiame turnyre „Bayern“, todėl „Panathinaikos“ padės tik vietinėse pirmenybėse.

Komentarai:
djgaffer
Kam jis PAO klubui,jei negalės žaisti EL?O vietinėms pirmenybėms tik jį laikyti yra prabanga,kai jų finansai suprastėję.Visai pakrikus ta PAO valdžia,daro kažkokius nesuvokiamus sprendimus.
2021-02-08
-5
Atsakyti
anonimas07
Lol... Bayernui pasiseke, iskeite i Seeley, cia net neaisku apie ka Zaragosa galvojo, o dabar ziurek dar ir ispirka gal kazkokia gaus uz zaideja
2021-02-08
+8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

T.J. Bray

T.J.  Bray
T.J.  Bray
MIN: 5.86
PTS: 0.89 (27.27%)
REB: 0.22
AS: 0.67
ST: 0
BS: 0
TO: 0
GM: 9