Nuotr.: BNS/USA Today Sports-Scanpix
Nuotr. BNS/USA Today Sports-Scanpix

Vokietijoje naująjį karjeros etapą pradedantis Arnas Velička sulaukė sveikinimų ir iš ryškiausios šios šalies krepšinio žvaigždės.

Lietuvį su persikėlimu į Braunšveigo „Lowen Braunschweig“ pasveikino Los Andželo „Lakers“ įžaidėjas Dennisas Schroderis. 27-erių krepšininkas yra „Lowen Braunschweig“ ekipos savininkas.

„Sveikas atvykęs“, – instagrame ties lietuvio nuotrauka rašė Schroderis.

„Lowen Braunschweig“ Vokietijos lygoje per 12 turų laimėjo 5 rungtynes ir užima 11-ąją vietą.

Šį sezoną Šampanės-Reimso „Chalons-Reims“ klube pradėjęs Velička Prancūzijos lygoje per 25 minutes pelnė po 11,4 taško, atkovojo po 2,8 kamuolio, atliko po 5,2 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 15,1 naudingumo balo.

Komentarai:
vien ka sako 2 komandos EL.tikrai zingsnis i prieki.o kas del vaikio tai tikiuosi ji pamatyti zalgiri kaip stipru atsargini,o gal ir dar stipriau
2021-02-09
-7
Atsakyti
djgaffer
Oho,Velička turėtų didžiuotis,kad net Schroderis pasveikino su atvykimu.Kris didesnė atsakomybė ant mūsiškio pečių,nes reikės savininkui įrodyti,kad neveltui jį pasikvietė.Bet Velička yra tvirto charakterio ir tikiu,kad pasirodys puikiai.
2021-02-09
-2
Atsakyti
belieka palinket isvengt traumu, visa kita yra sio perspektyvaus jaunuolio rankose.
2021-02-09
+3
Atsakyti
Cercas
Turi daug potencialo, jei turės disciplinuotą trenerį Žalgirį gali pasiekti. Kūnas geras, tik reikia nukreipti ir ugdyti stipriausias pusės. Sėkmės!
2021-02-09
+2
Atsakyti
rr
Vokietijos lyga man stipresnė atrodo neo prancūzų, tai nemanau kad žingsnis atgal.
2021-02-09
-8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.