Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Kauno „Žalgiris“ pirmoje mačo dalyje buvo atsilikinėjančio vaidmenyje, tačiau po pertraukos galiausiai palaužė Pasvalio „Pieno žvaigždes“.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
26
Naudingumas
36
Tritaškiai
67%
4/6
Baudų metimai
89%
8/9

Vis dėlto šią Lietuvos čempionų pergalę apkartino Artūro Milaknio trauma – krepšininkas bėgdamas atsitrenkė į Danielį Amigo, susitrenkė petį ir skausmo perkreiptu veidu išėjo į rūbinę.

Po rungtynių Martinas Schilleris neturėjo daugiau informacijos apie veterano traumą, tačiau jį neramino tai, kad problemų su petimi Milaknis turėjo ir anksčiau.

„Daugiau žinosime rytoj, jį turi apžiūrėti komandos gydytojai. Jam buvo sumuštas petys, o tokią traumą jis yra turėjęs ir anksčiau“, – spaudos konferencijoje sakė Schilleris.

Dvikovoje su „Pieno žvaigždėmis“ komanda vertėsi be kaklo traumą patyrusio Joffrey Lauvergne'o ir COVID-19 sergančio Luko Lekavičiaus.

Schilleris atskleidė, jog Lekavičiaus tikrai neišvysime savaitgalį Panevėžyje vyksiančioje Karaliaus Mindaugo taurėje, o dėl Lauvergne'o išliko optimistiškas.

„Mes labai tikimės, kad Lauvergne'as galės žaisti Panevėžyje. Jis patyrė smulkią traumą, turime jį stebėti, bet išlieku optimistas dėl jo žaidimo savaitgalį“, – tikino austras.

Kalbėdamas apie rungtynes Schilleris išskyrė jas į dvi dalis – iki pertraukos ir po jos.

„Tai buvo dviejų dalių rungtynės. Tikrai nebuvome patenkinti žaidimu iki pertraukos, tačiau per ją buvo gera reakcija, antroje pusėje prasileidome tik 28 taškus, kas leido padėti pamatus pergalei. Pirmoje pusėje „Pieno žvaigždės“ tikrai gerai pataikė, o taip pat pražangos mums kišo koją – jie metė 11 baudų ir tai mus išmušė iš vėžių“, – skirtumus žaidime aiškino Schilleris.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Kauno Žalgiris
Pasvalio Pieno žvaigždės
59%
33/56
Metimai iš žaidimo
45%
24/53
31
Atkovoti kamuoliai
24
27
Rezultatyvūs perdavimai
16
7
Perimti kamuoliai
6
66%
25/38
Dvitaškiai
45%
15/33
121
Naudingumas
70

Rungtynių žaidėjai

Marius  Grigonis
26 PTS
7/13 FG
8/9 FT
Jahenns  Manigat
16 PTS
4/7 FG
4/4 FT
Thomas  Walkup
8 REB
4 DREB
4 OREB
Edgaras  Želionis
6 REB
6 DREB
0 OREB
Thomas  Walkup
11 AS
2 TO
30 MIN
Branko  Mirkovic
5 AS
4 TO
28 MIN
Marius  Grigonis
36 EFF
43% 2P%
67% 3P%
Branko  Mirkovic
23 EFF
60% 2P%
100% 3P%