Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Maskvos CSKA sustiprino priekinę liniją. Oficialiai paskelbta, kad Rusijos klubą papildė šį sezoną Ankaros „Turk Telekom“ gretose žaidęs Michaelas Ericas.

Michael Eric

Michael  Eric
Komanda: Ankaros Turk Telekom
Pozicija: C
Amžius: 32
Ūgis: 211 cm
Svoris: 120 kg
Gimimo vieta: Lagosas, Nigerija

Su krepšininku sudaryta sutartis iki sezono pabaigos.

Šį sezoną 32-ejų 211 cm ūgio vidurio puolėjas Turkijos lygoje vidutiniškai pelnė po 11 taškų, atkovojo po 6,2 kamuolio ir blokavo po 1 metimą.

FIBA Čempionų lygoje iš Nigerijos kilęs krepšininkas fiksavo 12,2 taško, 6,7 sugriebto kamuolio ir 1,3 bloko statistiką.

Ericas Eurolygoje jau žaidė 2018-2020 metais. Pirmąjį sezoną jis gynė Stambulo „Daruššafaka“ garbę ir Eurolygoje rinko po 11,1 taško bei 5 sugriebtus kamuolius.

Praėjusį sezoną „Baskonia“ gretose atletas Eurolygoje žaidė po 14 minučių ir pelnė po 5,7 taško, atkovojo po 2,7 kamuolio bei fiksavo 4,4 naudingumo balo rodiklį.

CSKA papildymo prireikė po to, kai traumą patyrė Nikola Milutinovas. Serbas šį sezoną nebežais.

CSKA Eurolygoje per 24 rungtynes iškovojo 16 pergalių ir užima antrą poziciją.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami tritaškiai

38%
9,9
Pataiko: 9,9
Taiklumas: 37,6%
Vieta lygoje: 3
Geriausias pasiekimas: 14
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: Mike James