Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Bruklino „Nets“ sekmadienio naktį lengvai susitvarkė su „Golden State Warriors“, o šiose rungtynėse Jamesas Hardenas atliko 16 rezultatyvių perdavimų.

Tai buvo geriausias gynėjo pasirodymas nuo 2016-2017 metų sezono, o tai susiję ir su krepšininkui paskirtu vaidmeniu komandoje.

„Mes su Jamesu išsiaiškinome vaidmenis prieš kelias dienas, – po dvikovos San Fransiske kalbėjo Kyrie Irvingas. – Treniruotėje aš pažiūrėjau į jį ir tiesiog pasakiau, jog tu – įžaidėjas, o aš būsiu atakuojančiu gynėju. Tai buvo paprasta.“

„Hardenas prisiėmė atsakomybes kovoje su „Warriors“ ir atliko nuostabų darbą, – pratęsė Irvingas. – Tai padaro mano darbą lengvesniu – tiesiog galiu eiti ant parketo ir žaisti laisvai.“

Nauju vaidmeniu patenkintas yra ir Hardenas, kuris prie 16 rezultatyvių perdavimų pridėjo 19 pelnytų taškų.

„Atvykau į šią komandą žinodamas, jog ji turi du ypatingus taškų rinkėjus, – teigė Hardenas. – Žinoma, galiu pelnyti taškus pats, kada noriu, bet kai yra įtraukiami Kevinas (Durantas) su Kyrie, tai – labai efektyvu. Puolime mes neturime jokių problemų, svarbiausia – gynyba.“

„Nets“ su 16 pergalių ir 12 pralaimėjimų Rytuose žengia 3-ioje pozicijoje.

Komentarai:
MVai
o durantui dar nesugalvojo vaidmens? ;) nasho vaidmuo kristalizavosi - netrukdantis motyvatorius ;)
2021-02-15
Atsakyti
Bee
good for you guys
2021-02-14
-3
Atsakyti
Ksj
Mes su Jamesu išsiaiškinome vaidmenis prieš kelias dienas, – po dvikovos San Fransiske kalbėjo Kyrie Irvingas. – Treniruotėje aš pažiūrėjau į jį ir tiesiog pasakiau, jog tu – įžaidėjas, o aš būsiu atakuojančiu gynėju. Tai buvo paprasta.“ Man tiek ir uztenka.NBA cirku cirkas.Juodukai daro ką nori,treneriai niekam nereikalingi,zaidejai uzsiima visokiom visuomeninem akcijomis,protestais,kartais susidaro ispudis kad jie labiau aktyvistai,o ne profesionalus sportininkai.kam isvis tie skautu depertamentai ir krepsinio operaciju ofisai klubuose?Vistiek ju krepsinyje 0 taktinio supratimo,analizes, pribeges pirmas sviecia trajaka nepraejus nei 5sek atakos.Va sugalvojo Kyrie viena diena kad Hardenas bus izaidejas ir tipo viskas zjbs.DA FUCK? ble"t jus man bent viena komandine sporto saka ar lyga parodykit kur tokie cirkai vyksta.Pagalvojus jeigu sudetume Eurolygos zaideju poziuri i darba,disciplina,taktini isprusima ir NBA zaideju talenta gautusi neitiketinas produktas.Dabar NBA tera plikas talentas ir nieko daugiau.
2021-02-14
+2
Atsakyti
kasioguru
dar galetu issaiskint savo vaidmenis gynyboj, tada ir apie ziedus galetu pradet galvot.
2021-02-14
+3
Atsakyti
D
O tai jau Nashas surado pagaliau Irvingą :DDD
2021-02-14
+2
Atsakyti
djgaffer
Svarbiausia,kad be kažkokių ginčų išsiaiškino savo vaidmenis.Nes dažnai žvaigždžių komandose ir kyla nemažai ginčų,nes žaidėjai nori turėti kamuolį savo rankose ir taip prasideda konfrontacija.Bet čia susirinko patyrę žaidėjai ir dėl bendro tikslo nekelia bereikalingų ginčų.
2021-02-14
+3
Atsakyti
Anonimas
ko jus cia verkiat kas ka sprendzia, vistiek visos nba komandos visas eurolygos kinijos australijos komandas ar su treneriu ar be jo daro laisvai 30-50 akiu
2021-02-14
+2
Atsakyti
Madridista
Zinoma kam tas treneris, kai patys zaidejai nusprendzia kas kokioje pozicijoje zais, kiek minuciu ir kada zais :)
2021-02-14
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną pelnomi taškai

50%
120,9
Pelno taškų: 120,9
Taiklumas: 49,7%
Vieta lygoje: 2
Geriausias pasiekimas: 147
Blogiausias pasiekimas: 96
Daugiausia pelno: Kevin Durant