Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Danijos rinktinė pirmadienį atvyko į Vilnių, kur ruošis artėjančioms Europos čempionato atrankos rungtynėms su Belgijos ir Lietuvos rinktinėmis. Pirmose tarpusavio rungtynėse Danijos rinktinė įveikė lietuvius 80:76 ir į Lietuvos sostinę atvyko su vienu tikslu – patekti į Europos čempionatą.

„Manau, mes vis dar turime labai gerus prisiminimus iš praėjusio karto. Turime puikius santykius su Kauno „Žalgiriu“ ir Lietuvos krepšinio federacija, todėl visada džiugu būti čia ir mūsų pagrindinis tikslas yra sukurti dar vieną stebuklą“, – teigė rinktinės strategas Erezas Bittmanas.

Komanda į Lietuvą atvyko be savo lyderio Gabrielio Lundbergo, kuris pirmose rungtynėse su lietuviais pelnė 28 taškus, atkovojo 7 kamuolius ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus bei buvo pagrindinis pergalės kalvis.

Anot danų stratego, jis džiaugiasi nauja krepšininko karjeros stotele, bet tuo pačiu koncentruojasi į tuos žaidėjus, kurie yra jo dispozicijoje.

„Aš nemanau, kad per 4 ar 5 dienas galima stipriai pakeisti komandos strategiją. Mano manymu, žaidėjai turi būti motyvuoti ir pasiruošę emociškai. Visi supranta koks svarbus jis buvo komandai, bet žaidėjai turi tikėti, kad komanda gali laimėti ir be jo.

Mūsų filosofija yra tokia, jog mes koncentruojamės į žaidėjus, kurie atvažiavo, o ne į tuos, kurie galėjo prisijungti prie rinktinės. Žinoma, Danijoje visi džiaugiasi ir didžiuojasi, kad žaidėjas iš Danijos turės galimybę žaisti tokioje stiprioje komandoje kaip CSKA. Mes galvojome, jog Gabrielis prisijungs prie CSKA komandos tik už dviejų savaičių, tačiau jis turėjo keliauti į Maskvą anksčiau“, – pridūrė Danijos rinktinės vyr. treneris Bittmanas.

Lietuvos ir Danijos rinktinių dvikova vyks vasario 22 dieną, 19 val. 30 min. Rungtynes tiesiogiai transliuos TV3 televizija.

Komentarai:
Tavo architektas
Komentatorių savo šalies niekintojų nemėgsta, negerbia ir užsieniečiai priešai. Sveikinu krepšininkus ir fanus su pergale.
2021-02-23
-5
Atsakyti
RYTAS-PADARYTAS :DDDDD
palaikysiu Danus. Nepatinka man jo tie pamakalavimai, geda daro tik Lietuvai.
2021-02-16
Atsakyti
MN214
Nusimato įdomios rungtynės
2021-02-16
-8
Atsakyti
djgaffer
Na nežinau,stebuklai taip dažnai nesikartoja.Jų būna kas be ko,patys juk nesenai matėm,kaip stebuklingai mūsiškiai muo danų pralaimėjo.Bet praėjo vos keli mėnesiai,o per tokį trumpą laiką retai įvyksta du tokie stebuklai.Svajot gerai,bet reikia truputėlį realistiškiau žiūrėti,kai neturi savo pagrindinio žaidėjo.
2021-02-15
-2
Atsakyti
Na pas Maskoliūną visada stebuklų metas taip, kad žiūrėsim kas bus.
2021-02-15
+6
Atsakyti
Vardas
nusizudyk
2021-02-15
+3
Atsakyti
Belieka tikėtis kad ir nukraujavę Danai sugebės atšert krepšinio infantilus ir sugriaus mitą apie pseudo krepšinio valstybę. Oj laukiu nekantriai vėl LKF klapčiukų mantrų po pralaimėjimų
2021-02-15
+13
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.