Nuotr.: BasketNews.lt/D. Lukšta
Nuotr.: Dainius Lukšta
Nuotr.: Dainius Lukšta
Nuotr.: Dainius Lukšta
Nuotr.: Dainius Lukšta
Nuotr.: BasketNews.lt/D. Lukšta
Nuotr.: Dainius Lukšta
Nuotr.: Dainius Lukšta
Nuotr.: Dainius Lukšta
Nuotr.: Dainius Lukšta

Kauno „Žalgiris“ šiandien iškovojo beveik mėnesį lauktą pergalę Eurolygoje, o ant parketo sugrįžo nuo sausio pabaigos dėl koronaviruso nerungtyniavęs Lukas Lekavičius.

Anot kauniečių gynėjo, „Žalgiris“ šiandien sužaidė labai kontrastingą mačą.

„Dvi skirtingos rungtynių pusės. Pirmoje pusėje viskas blogai pavyko, praleidome per daug taškų ir per lengvai juos leidome pelnyti, o po ilgosios pertraukos susitvarkėme ir viskas buvo gerai. Žaidėme žymiai agresyviau ir tai buvo pagrindinė priežastis, kodėl laimėjome“, – „Žalgiris TV“ mintimis dalijosi Lekavičius

Laimėtoje dvikovoje prieš Belgrado „Crvena Zvezda“, 178 cm ūgio atakų organizatorius per 15 minučių pelnė 6 taškus (2/2 dvit., 2/2 baud.), atkovojo bei prarado po 2 kamuolius, atliko 1 rezultatyvų perdavimą ir surinko 6 naudingumo balus.

Pasak Lekavičiaus, koronavirusu jis prasirgo lengva forma ir jau spėjo įsilieti į komandą, tačiau pripažino, kad dar nėra visiškai atsigavęs.

„Prasirgau lengvai. Aišku, sugrįžti kažkiek sunkiau buvo, bet gerai, kad turėjau ganėtinai daug dienų atsigauti. Sudalyvavau trijose individualiose bei komandinėse, todėl jaučiuosi gana gerai. Žinoma, dar trūksta kažkiek laiko, bet manau, kad viskas eis tik geryn“, – kalbėjo „Žalgirio“ gynėjas.

Paklaustas, ką reikia padaryti, kad pavyktų pilnai pasiruošti rungtynėms su Madrido „Real“, Lekavičius, kaip svarbiausią dalyką, išskyrė poilsį.

„Pailsėti, nieko daugiau. Rytoj turėsime lengvą treniruotę, pažiūrėsime varžovų video ir eisime į kovą.“

Komentarai:
Zalgiris salies klubas
Sekmes nugaleti buliu smaigstytoju rungtynese. Smagu matyti energija ir greiti.
2021-02-24
-13
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.