Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Toronto „Raptors“ simboliu tapęs Kyle‘as Lowry gali būti išmainytas, praneša „The Philadelphia Inquirer“ žurnalistas Keithas Pompey.

Kyle Lowry

Kyle  Lowry
Komanda: Toronto Raptors
Pozicija: PG
Amžius: 34
Ūgis: 183 cm
Svoris: 93 kg
Gimimo vieta: Filadelfija, JAV

Teigiama, jog 34-erių Lowry gali atsidurti Filadelfijos „76ers“, Majamio „Heat“ arba Los Andželo „Clippers“ ekipoje. Pompey šaltinių teigimu, pats krepšininkas labiausiai norėtų prisijungti prie gimtojo miesto „76ers“ komandos.

Pridedama, jog „Raptors“ iš mainų tikėtųsi gauti šaukimų naujokų biržoje, jaunų krepšininkų arba veteranų su besibaigiančiais kontraktais.

Pats Lowry šį sezoną uždirbs 30 mln. JAV dolerių ir vasarą taps laisvuoju agentu. NBA lygoje mainus bus galima atlikti iki kovo 25-osios.

Devintąjį sezoną „Raptors“ gretose žaidžiantis Lowry su Toronto ekipa 2019-aisiais tapo NBA čempionu.

Šį sezoną įžaidėjo statistika siekia 18 taškų, 6,5 rezultatyvaus perdavimo ir 5,5 atkovoto kamuolio.

Komentarai:
.
akivaizdu kad lowry karjera dar priesakyje, manau kad spes pakeist komandas o dbr galetu raptors padet. seip labai perspektyvus krepsininkas ir linkiu ateity sekmes
2021-02-25
-10
Atsakyti
BoobieDede
Clippers nenustebčiau, visą sezoną sklinda kalbos, kad Lowry su draugeliais Ibaka ir Kawhi iš Raptors laikų mielai dar kartą suvienytų jėgas. Bet žiūrėsim, draugu būt neužtenka, čia verslas ir žiūrėsim ar GM\'ai dar ką įdomaus suderins visoje NBA. Manau Hardeno mainai liks įspūdingiausi ir kontroversiškiausi vienaip ar kitaip šiam sezonui.
2021-02-25
+1
Atsakyti
dgray
koks skirtumas, kieno akiraty. 0 šansų, kad raptoriai keis Lowry. pletkų lygio šaltiniai irgi
2021-02-25
-16
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Kyle Lowry

Kyle  Lowry
Kyle  Lowry
MIN: 34.38
PTS: 17.96 (54.38%)
REB: 5.46
AS: 6.5
ST: 1.19
BS: 0.15
TO: 2.88
GM: 26