Luka Dončičiaus karjerą papuošė dar vienas rekordas, tik šį kartą užfiksuotas už aikštelės ribų.

Pranešama, jog Slovėnijos vunderkindo pasirašyta NBA kortelė „National Treasures Auto Logoman 1/1“ buvo parduota net už 4,6 mln. JAV dolerių.

Būtent per Dončičiaus 22-ąjį gimtadienį įvykusiame aukcione kolekcionieriaus Nicko Fiorellos pasiūlyta suma tapo rekordine krepšinio pasaulyje.

Remiantis „Yahoo Sports“, Giannio Antetokounmpo NBA naujoko kortelė anksčiau buvo parduota už 1,812 mln. JAV dolerių, o LeBrono Jameso – už 1,8 mln. JAV dolerių.

Michaelo Jordano pasirašyta 1992-ųjų „Visų žvaigždžių“ kortelė sulaukė 1,4 mln. JAV dolerių investicijos.

Brangiausia visų laikų sporto kortelė – iš 1952 metų beisbolininko Mickey Mantle'o, už kurią buvo paklota net 5,2 mln. JAV dolerių.

Amerikietiško futbolo ikonos Tomo Brady kortelė buvo parduota už 600 tūkst. JAV dolerių. Los Andželo „Angels“ beisbolininko Mike'o Trouto kortelė neįvardytam kolekcionieriui atiteko už beveik 4 mln. JAV dolerių.

Komentarai:
Jonas
Geras verslas. Nueini pas Lebroną, sakai imk 100k ir pasirašyk kortelę. Parduodi 1 mil. Bet turbūt nėra taip paprasta, yra kokių niunsų?
2021-03-01
+9
Atsakyti
Anonimas
Vertingos, nes yra turtingu mazvaikiu, kurie negaili pinigu tokiems dalykams. Jei Doncicius tures gera karjera, mazvaikis ta kortele parduos dar didesniam mazvaikiui uz dar didesnius pinigus.
2021-03-01
+2
Atsakyti
Galit paaiskinti
kuo cia tos National Treasures Auto Logoman korteles tokios vertingos? kiek jos kainuoja kai issileidzia be paraso?
2021-03-01
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.