Pau Gasolis atvyko į Barseloną, kur penktadienį jam bus atliktas medicininis patikrinimas.

Pau Gasol

Pau  Gasol
Komanda: Barselonos FC Barcelona
Pozicija: PF
Amžius: 40
Ūgis: 213 cm
Svoris: 113 kg
Gimimo vieta: Barcelona, Ispanija

40-metis neslėpė džiaugsmo galėdamas grįžti į savo gimtąjį klubą.

„Esu labai laimingas galėdamas būti namie bei esu sujaudintas suteiktos galimybės šioje karjeros stadijoje“, – oro uoste sakė Gasolis.

Centras laukia medicininio patikrinimo, kur bus įvertinta jo pėdos būklė, dėl kurios jis negalėjo rungtyniauti beveik dvejus metus.

„Reikia pažiūrėti, kokia yra situacija po tokio ilgo nežaidimo, kad žinočiau savo galimybes treniruotėse“, – teigė Ispanijos legenda.

6 kartus NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse žaidęs veteranas sekė „Barcelonos“ žaidimą pastaraisiais metais ir yra patenkintas dabartine padėtimi.

„Kai palikau komandą 2001-aisiais, aš visada sekiau gimtąjį klubą, o pastaraisiais metais dėmesys buvo dar didesnis, – kalbėjo Gasolis. – Žaidžiame aukštame lygyje, tai – puiki komanda ir turime visas galimybes laimėti du likusius titulus šį sezoną.“

Komentarai:
Lrt
Jeigu jis rimtai visiškai nesportaves atvyko, tada nieko iš jo nebebus tikrai.
2021-03-04
+2
Atsakyti
RYTAS-PADARYTAS :DDDDD
as irgi sujaudintas . labai. 🤣🤣🤣😂😂
2021-03-04
+5
Atsakyti
bhmh
„Reikia pažiūrėti, kokia yra situacija po tokio ilgo nežaidimo, kad žinočiau savo galimybes treniruotėse“, tai jis sportavo nor kiek?
2021-03-04
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.