Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) galimam mainų terminui vis labiau artėjant prie pabaigos, komandų vadovai pradeda bruzdėti rinkoje, praneša Shamsas Charania iš „The Athletic“.

Nikola Vucevic

Nikola  Vucevic
Komanda: Orlando Magic
Pozicija: C
Amžius: 30
Ūgis: 213 cm
Svoris: 109 kg
Gimimo vieta: Morges, Šveicarija

Charania teigimu, Bostono „Celtics“ yra susidomėję Detroito „Pistons“ lyderiu Jerami Grantu. Puolėjas prieš šį sezoną paliko Denverio „Nuggets“ ir su Detroito klubu sudarė trejų metų 60 mln. JAV dolerių vertės kontraktą.

Granto statistika šį sezoną siekia 23,4 taško, 5,3 atkovoto kamuolio ir 2,9 rezultatyvaus perdavimo.

Charania šaltiniai taip pat teigia, jog „Celtics“ ekipą domina ir Orlando „Magic“ žvaigždė Nikola Vučevičius, kuris jau šį savaitgalį žais NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse.

Vis dėlto kitų komandų vadovai yra įsitikinę, jog „Magic“ už savo lyderį mainuose norės labai solidžios kompensacijos. Pridedama, kad juodkalnietis domina ir Šarlotės „Hornets“.

Karjeros sezoną žaidžiantis Vučevičius fiksuoja 24,5 taško, 11,7 atkovoto kamuolio bei 3,7 rezultatyvaus perdavimo statistiką. Orlando ekipoje puolėjas žaidžia jau devintąjį sezoną.

Primename, kad NBA klubai mainus galės atlikti iki kovo 25 d.

Komentarai:
djgaffer
Nesuprantu,kam Celtics dar vienas SF tipo žaidėjas.Juk Haywardą ir paleido tam,nes neturėjo kur jį kišti.Brownas yra,Ojeleye,tas pats Tatumas ten gali žaist,o dabar vėl jie nori lengvo krašto.Kartais Ainge\'o mąstymas keistas.Daug gero padarė,tačiau ir sprendimų keistų apturėjo.
2021-03-04
-2
Atsakyti
Alen
Drummondo reikia Celtics jis sustiprintu ginyba ir kova dėl atšokusiu kamuoliu.
2021-03-04
+6
Atsakyti
Anonimas
Jeigu Celtics galvoja apie gera pasirodyma, tai Juodkalnijos balkis tikrai nera tas zaidejas, kurio jiems reikia.
2021-03-04
-6
Atsakyti
Anonimas
Celtics kiekviena sezona paleidzia tokiu feikiniu naujienu kad jie planuoja daryt mainus vienam ar kitam zaidejui, o gaunasi po to kad ale per daug is ju reikalao ir mainai neivyko. Kazkuris anoniminis GM is kitos komandos sake jog Celtics daro mainus su tavim tik tada kai zino kad gali tave apgauti. Ir panasu kad pagaliau tai kirto per ju komandos reputacija kai Haywardas paliko juos be nieko, nors galejo gauti is Indianos Myles Turneri.
2021-03-04
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Nikola Vucevic

Nikola  Vucevic
Nikola  Vucevic
MIN: 33.89
PTS: 24.61 (52.41%)
REB: 11.58
AS: 3.72
ST: 1
BS: 0.64
TO: 1.67
GM: 36