Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Bruklino „Nets“ ir toliau pučia raumenis – komandos gretas papildys Blake‘as Griffinas, praneša Shamsas Charania iš „The Athletic“.

Su Detroito „Pistons“ dėl kontrakto išpirkimo susitaręs ir laisvuoju agentu tapęs Griffinas su „Nets“ pasirašys minimalios vertės veterano kontraktą.

Adrianas Wojnarowski iš ESPN praneša, kad Griffinas turėtų užimti atsarginio vidurio puolėjo vaidmenį, kuomet „Nets“ žais žemesniu penketu.

Griffinas šešis sykius buvo išrinktas į NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynes. Pastarąjį kartą 31-erių puolėjas šiame renginyje dalyvavo 2019 m.

20 rungtynių šį sezoną sužaidęs Griffinas vidutiniškai renka po 12,3 taško, 5,2 atkovoto kamuolio ir 3,9 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
.
sekantia sezonas kinijoj
2021-03-08
-7
Atsakyti
djgaffer
Kaip pasakytų Macijauskas,tik pavardė ir kontraktas liko.Aišku,pinigo nemažai susižers už seną sutartį,bet paskui jau tokių pinigų nematys O Nets viską All In stato-šiemet bandys titulą imt arba paskui velniai žino kada dar bus tokia proga.Kaip ir Raptors 2019,taip ir Nets šiemet bandys nuskinti trofėjų.
2021-03-08
-5
Atsakyti
Abdullah
dabar nets tures netgi visus 4 zaidejus😂 ir vistiek be titulo liks
2021-03-08
Atsakyti
puskis
Lavonas belikęs. Nei pavardės, nei kontrakto.
2021-03-08
+5
Atsakyti
River
Ir kam jiems šitas lavonbatis!!
2021-03-08
-4
Atsakyti
Lou
Tai tik pavarde skambi ir beliko.
2021-03-08
+2
Atsakyti
Bricks
Bevertis Nets ėmimas - pavardę paėmė, naudos nebus. Aisq, kai kontraktas minimalus, velnias jo nematė. O Blake - nelabai kas jo šio metu ir benori. Jaunos komandos neims, nes perspektyvos jokios, contenderiai duos tik minimalų kontraktą ir jokio pažadėto vaidmens - skyles pakamšytų, kedų parduotų ir tiek žinių. Iš tokio žaidėjo daugiau norisi lyderytės ir gynybos, gynybos niekada neturėjo ir neturės. O lyderystė - nesu tikras ar jos irgi pas jį yra. Iš išorės - arogancijos ir "savo aš" tikrai neatimsi, koks jis viduje - žino tik komandos, kuriose jis buvo.
2021-03-08
+5
Atsakyti
F
Logiškas sprendimas iš ekspertų spėjimo pusės, bet visiškai nesuprantamas iš jo paties. Nebent rinkosi žaidimo laiką, kurio turėtų gauti pakankamai. Bet faktiškai be jokios konkrečios rolės bus. Žais ten, kur didžiausia spraga bus nuo trečios iki 5 pozicijos.
2021-03-08
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami dvitaškiai

50%
25,9
Pataiko: 25,9
Taiklumas: 50,4%
Vieta lygoje: 25
Geriausias pasiekimas: 37
Blogiausias pasiekimas: 16
Daugiausia pataiko: Jerami Grant