Nuotr.: KKF-Scanpix
Nuotr. KKF-Scanpix

Finansinių sunkumų prispausto Maskvos srities „Chimki“ klubo bėdos tęsiasi.

Eurolyga išplatino pranešimą, kuriame teigiama, jog lygos finansų skyrius pripažino „Chimki“ kaltę dėl atlyginimų žaidėjams neišmokėjimo. Dėl to „Chimki“ Eurolygoje negalės registruoti naujų krepšininkų. Šis draudimas galios tol, kol nebus padengti įsiskolinimai žaidėjams.

„RIA Novosti“ kovo mėnesio pradžioje skelbė, jog „Chimki“ įsiskolinimai krepšininkams siekia 2,8 mln. eurų. Žaidėjai savo uždarbio nėra gavę jau tris mėnesius.

Tyrimas dėl galimo algų nemokėjimo prasidėjo vasario 17 d. Būtent nuo šios dienos „Chimki“ nebegalėjo registruoti naujų krepšininkų, tačiau po to, kai tyrimas parodė Rusijos klubo kaltę, šis draudimas buvo pratęstas.

Skundą dėl atlyginimų neišmokėjimo pateikė Eurolygos žaidėjų asociacija (ELPA).

Komentarai:
djgaffer
Čia yra ne bėda,o džiaugsmas klubui.Nereikės rašinėtis milijoninių kontraktų su naujais žaidėjais,nes ir taip nėra dėl ko kovoti.Ir galės sau išmokėt tas skolas žaisdami su nemažai jaunimo,kurie už centus žaidžia.Taip ar taip šitas sezonas jiems jau nurašytas,tai galės susikoncentruoti į skolų išmokėjimus.
2021-03-09
+4
Atsakyti
Vox
Jau laikas visiems susimastyti prieš pasirašant sutartis su Rusijos klubais. Laikai, kai jie taškėsi pinigais, baigiasi. Ekonominė situacija Rusijoje prastėja, tad tik laiko klausimas, kada panašių draudimų patirs ir kiti klubai.
2021-03-09
Atsakyti
Anonimas
Karstos naujienos: rusijoje dirba nesaziningi zmones lol. O ko jie tikejosi, kad eurolyga numos i algu nemokejima? Sitie tai is viso apgailetini, prisipirko belenkiek zaideju ir nei 10 pergaliu nepasieks ismete lauk milijonus euru.
2021-03-09
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami tritaškiai

36%
10,0
Pataiko: 10,0
Taiklumas: 35,9%
Vieta lygoje: 3
Geriausias pasiekimas: 13
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Alexey Shved