Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) praūžė neeilinė naktis.

Lygoje buvo žaidžiami 8 susitikimai, o per juos netrūko įspūdingų individualių pasirodymų – užfiksuoti penki trigubi dubliai, o tai yra naujas lygos rekordas.

Be jau aprašyto įspūdingo Domanto Sabonio pasirodymo, du trigubi dubliai užfiksuoti Vašingtono „Wizards“ ir Milvokio „Bucks“ susitikime.

JAV sostinėje vykusiose rungtynėse šeimininkams Russellas Westbrookas pelnė 36 taškus, atkovojo 10 kamuolių ir atliko 12 rezultatyvių perdavimų. Tuo metu nugalėtojams jų lyderis Giannis Antetokounmpo surinko 33 taškus, 11 atkovotų kamuolių ir 11 rezultatyvių perdavimų.

Trigubą dublį pergalingame mače prieš Detroito „Pistons“ užfiksavo ir Bruklino „Nets“ žvaigždė Jamesas Hardenas – 24 taškai, 10 atkovotų kamuolių ir 10 rezultatyvių perdavimų.

Taip pat trigubą dublį surinko Niujorko „Knicks“ klube šiemet spindintis Juliusas Randle'as. Puolėjas dvikovoje prieš Oklahomos „Thunder“ įmetė 26 taškus, sugriebė 12 kamuolių bei išdalino 12 rezultatyvių perdavimų.

Komentarai:
Klajoklis
Tai dar vienas irodymas, kad NBA lieka vis maziau krepsinio ir jau tampa dar vienu sport-show.
2021-03-14
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.