Nuotr.: USA Today Sports-Scanpix
Nuotr. USA Today Sports-Scanpix

Bent trečdalis olimpinėse žaidynėse dalyvausiančių rinktinių planuoja pasiruošimą Las Vegase, praneša ESPN šaltiniai. 

Skelbiama, jog organizuojamame burbule turėtų ruoštis JAV, Australijos, Argentinos ir Ispanijos krepšininkai bei žaisti draugiškas rungtynes.

Kvietimas dalyvauti pateiktas ir Nigerijos nacionalinei komandai.

Preliminari ciklo data – liepos 7-16 dienomis. Tokijo olimpinės žaidynės vyks liepos 23 d. – rugpjūčio 8 d.

ESPN prideda, jog Nigerija gali sulaukti solidžios pagalbos – ginti šalies garbę svarsto Detroito „Pistons“ gretose žaidžiantis 2015 m. trečiasis šaukimas Jahlilas Okaforas ir Dalaso „Mavericks“ puolėjas Wesley Iwundu.

Shamso Charanios duomenimis, Mike'o Browno treniruojamai ekipai turėtų atstovauti Denverio „Nuggets“ gynėjas Monte Morrisas. Sudėtyje taip pat laukiama tokių žymių žaidėjų kaip Al-Farouqas Aminu, Joshas Okogie, Chimezie Metu ir Ekpe Udoh.

Garantuotą vietą olimpinėse žaidynėse turi aštuonios šalys: Nigerija, Iranas, Prancūzija, JAV, Australija, Argentina, Japonija ir Ispanija. Dar keturios dalyvės paaiškės per kvalifikacijos turnyrus Kanadoje, Kroatijoje, Serbijoje ir Lietuvoje.

Atrankos bus organizuojamos birželio 29 d. – liepos 4 d.

Komentarai:
djgaffer
Eina sau,Nigerija tai įspūdingą komandą gali surinkti.Paminėti žaidėjai yra solidūs,dar nebus traumą patyrusio Dinwiddie,kuris taip pat norėjo jiems atstovauti.O dar nepaminėti Nwora iš Bucks ir Achiuwa iš Heat.Tai jei visus pakviestų,beveik visa rinktinė būtų iš NBA žaidėjų.Įspūdingai atrodys komanda.
2021-03-21
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.