Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Klaipėdos „Neptūnas“ šį vakarą ant parketo atrodė it mašina su užkaltu varikliu – pati nevažiuoja, o stumdamas didelio greičio neišvystysi.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
18
Naudingumas
29
Blokuoti metimai
1
Atkovoti kamuoliai
11

Vangiai gynyboje atrodęs ir puolime sunkiai kelius radęs uostamiesčio klubas patyrė vieną didžiausių pralaimėjimų šiame sezone, 31 tašku nusileisdamas Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) dugne esantiems „Šiauliams“ (68:99).

Po mačo surengtoje spaudos konferencijoje „Neptūno“ vyr. treneris Tomas Gaidamavičius neslėpė nusivylimo ir prasitarė, jog komandoje vyrauja ne pačios geriausios nuotaikos.

„Atrodėme beviltiškai. Esame žiaurioje psichologinėje duobėje. Atrodo, kad pirmą kėlinį sužaidžiame gerai, paskui įkrentame į tokią duobę ir niekaip nebeišsikapstome. Bijome žaisti, kažkur rankos dreba, tiek pramestų iš po krepšio metimų ir nebesugrįžtame. Sunku paaiškinti tokį dalyką“, – kalbėjo strategas.

– Kokios didžiausios problemos sąlygojo tokį greitą subyrėjimą?
– Nežinau. Čia ne tik šios rungtynės tokios, kad mes subyrame. Atrodo laikomės, laikomės ir po kelių klaidų gauname taškų greitajame puolime ir iškart subyrame. Yra blogai. Yra su pasitikėjimu blogai.

– Kodėl po ilgosios pertraukos nepavyko pagerinti žaidimo?
– Tikėjomės, kad pagerinsime. Einame, sprendžiame tuos dalykus, šnekamės ir atrodo, kad jie susikaupę, nori kovoti, bet nesigauna.

– Kiek traumos kiša koją? Kokia yra Darrino Dorsey būklė?
– Traumos yra traumos. Čia nėra pasiteisinimas. Neaišku, kada grįš Dorsey, gal po savaitės, gal po dviejų. Matas Jogėla ką tik grįžo. Trūksta tų žmonių. Dabar pasijungs jaunimas, bet vis tiek tai nepateisina tokių rezultatų.

– Kodėl ant parketo šiandien nepamatėme Adomo Siderevičiaus?
– Jis yra patyręs kirkšnies traumą.

– Ar galite atrasti pozityvo?
– Niekada neatrasiu pozityvumo po tokių nesąmonių. Tiesiog, turime dirbti stengtis ir išlipti iš šitos balos.

Komentarai:
Cia tam kopijuojanciam
Nemaisykite treneriu su fake treneriu. Nes jei reki tu bek greiciau,ar reki kur duodi ta kamuoli,tai cia ne treneris. Tai tik kinietiskas analogas.
2021-03-22
-13
Atsakyti
Daug problemu
Neptunas su tokiu zaidimu nesisviestu Akrintamosios O jei ir pakliutu ilgai nesitestu Maza ir Dorsey ka padetu zaidejai be pasitikejimo
2021-03-21
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Šiaulių Šiauliai
Klaipėdos Neptūnas
55%
39/71
Metimai iš žaidimo
37%
23/62
43
Atkovoti kamuoliai
31
25
Rezultatyvūs perdavimai
16
8
Perimti kamuoliai
6
33%
8/24
Tritaškiai
41%
11/27
14
Prarasti kamuoliai
15

Rungtynių žaidėjai

Arminas  Urbutis
18 PTS
7/12 FG
2/2 FT
Matas  Jogėla
16 PTS
6/12 FG
0/2 FT
Arminas  Urbutis
11 REB
9 DREB
2 OREB
Norbertas  Giga
6 REB
3 DREB
3 OREB
Elvar Mar Fridriksson
7 AS
2 TO
28 MIN
Benas  Griciūnas
4 AS
5 TO
22 MIN
Arminas  Urbutis
29 EFF
71% 2P%
40% 3P%
Matas  Jogėla
10 EFF
40% 2P%
57% 3P%