Nuotr.: Reuters-Scanpix
Nuotr. Reuters-Scanpix

Hjustono „Rockets“ vykdo progresuojančias derybas dėl Victoro Oladipo iškeitimo, praneša ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski. Pažymima, kad vyrauja didelė tikimybė, jog Oladipo netrukus paliks Hjustoną, į kurį per mainus atvyko sausį iš Indianos „Pacers“.

Victor Oladipo

Victor  Oladipo
Victor  Oladipo
MIN: 33.41
PTS: 20.83 (47.55%)
REB: 5.07
AS: 4.72
ST: 1.38
BS: 0.41
TO: 2.38
GM: 29

„Rockets“ už 29-erių gynėją tikisi gauti kelis jaunus žaidėjus ir pirmojo rato šaukimų paketą. 

Hjustono ekipa neseniai siūlė Oladipo maksimalią dvejų metų ir 45 mln. JAV dolerių sutartį, bet krepšininkas atmetė pasiūlymą.

Lygos užkulisiuose jau kurį laiką kalbama apie Oladipo susidomėjimą karjerą tęsti Majamio „Heat“ klube. Be to, Floridos ekipa turi pakankamai laisvės algų kepurėje artėjančią vasarą persirašyti krepšininką kaip laisvąjį agentą.

Šaltinių teigimu, abipusis susidomėjimas yra ir su Niujorko „Knicks“ klubu, kuris taip pat artėjantį tarpsezonį galėtų sudaryti naują sandorį su žaidėju.

Dar kelios besidominčios ekipos tokios prabangos neturi, tačiau Oladipo galėtų perimti kartu su teisėmis, pagal kurias vienam žaidėjui nėra taikoma algų kepurė.

Priduriama, jog kai kuriuos klubus atbaido Oladipo traumų istorija. Sportininkui 2019-aisiais trūko keturkampė sausgyslė dešiniajame kelyje, o po traumos grįžo praėjus daugiau nei metams.

Vis dėlto Oladipo šį sezoną sugebėjo pademonstruoti prieš tai demonstruotą žaidimą ir per 20 rungtynių Hjustone vidutiniškai rinko po 21,2 taško, 5 rezultatyvius perdavimus bei 4,8 atkovoto kamuolio.

Komentarai:
djgaffer
Tai matyt,kai siūlė jam Rockets kontraktą,jis jau tada turėjo susidomėjimą iš Heat bei Knicks.Todėl ir nepasirašė naujos sutarties.Nes žaidėjas su tokių traumų istorija kaip tik norėtų stabilumo ir užtikrintos ateities.K čia jau prieš Rockets žinojo,kad ilgai ten neužsibus.
2021-03-24
Atsakyti
Marco
Manai jis būtų grįžęs į Cavs, jei nebūtų ūtu tikras dėl superstar trio? Love ir Irving rodė tikrai puiku žaidimą tuo metu... Žvaigždžių susibegimas, James tik pasinaudojo situacija...
2021-03-24
+2
Atsakyti
Ryto fanas visada
Man jo snukis lyg kazkokio locho
2021-03-24
-10
Atsakyti
ed
Šių laikų NBA tikrai yra verslas ir pinigai, nebėra jokių sentimentų tarp žaidėjų ir klubų, vis tik trade trade ir trade.. Keitalioja tus žaidėjus, velnias žino dėl ko.. Kuo toliau tuo šūdiniau atrodo tas NBA.. kaip ir minėjau kažkada, po tokių kaip, Kobe, Shaquil, Garrnet, Iverson, Wade, Pierce, LeBron ir t.t. karjeru baigimo, iš to NBA liks vaikų cirkas.. Nes tokie kaip Durant, Irving nerodo to pavyzdžio kaip pastarieji.. Kas iš to kad moki gerai žaisti krepšinį, bet esi vergas kažkokio suknisto žiedo kurį vaikais pasiimti lengviausiu keliu. Durantas susigrąžintu savo varda, jeigu sugrįš į OKC ir paims su jais žiedą, kaip padarė LeBronas su Cavs, ten tai serija iš pasakos srities, grįžo sūnus namo, nuvedė klubą į finalą, jame 1-3 atsilikinėjant sugebėjo nukalt 4-3 ir laimėt pirmą kartą istorijoje Cavaliers NBA čempionatą. O toks kaip KD nulekė jau pas esamų čempionų, negana to, nuo jų pralaimėdamas conf.final.. apgailėtinas jis ir jo chėbra.
2021-03-24
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.