Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Vilniaus „Rytas“ išplėšė dramatišką pergalę, o ne ką mažiau aistrų sukėlė paskutinis dvikovos epizodas, kuriame teisėjai neskyrė pražangos prieš tritaškį metusį Bryantą Crawfordą. Vis dėlto „Ryto“ vyriausiasis treneris Giedrius Žibėnas buvo linkęs sutikti su teisėjų sprendimu.

Fotogalerija

„Rungtynes pradėjome su didele disciplina, paruošę namų darbus ir tai susikaupę žaidėjai vykdė, – po dvikovos komentavo Žibėnas. – Trumpiau tariant, pirmąjį kėlinį žaidėme savo krepšinį ir tai, ką buvome paruošę.“

„Antrajame ketvirtyje žaidėme jų krepšinį. Pradėjome kalbėti, įsitraukėme į kažkokias provokacijas, nesąmones ir dėl to „Juventus“ per kėlinį įmetė 30 taškų. Tai nėra mūsų krepšinis.

Dingo disciplina, po ilgosios pertraukos tas tęsėsi. Šiandien sunkiai atsirinkome, kada subauduoti, kada ne. Pražangų pasirinkimas nebuvo teisingas. Lemiamoje rungtynių dalyje pradėjome viską keistis, kas mums pasiteisino labiau. Sustabdėme jų tritaškius metimus. 

Aišku, šiandien neapsigynėme. 86 taškai yra daug, bet žaidėjai parodė charakterį ir pagarba jiems už tai“, – pridėjo „Ryto“ strategas.

– „Juventus“ pateikė protestą dėl paskutinio epizodo. Kaip jį vertinate jūs?
– Jeigu teisėjai nesušvilpė, vadinasi pražangos nebuvo. Manau, kad protestas yra teikiamas tam, jog padėtų ateičiai. Galbūt tikisi pagalbos iš teisėjų, nežinau. Nenoriu kištis.

Pražangos nebuvo, jeigu ji nebuvo sušvilpta. Ties tuo ir baikime. Mes irgi galime išrinkti 17 epizodų iš rungtynių ir juos komentuoti. Čia yra vienas epizodas. Gal ginčytinas, gal ne, bet teisėjai daro gerą darbą.

– Kada rikiuotėje tikitės išvysti Arną Butkevičių ir Kristjaną Kitsingą?
– Arną tikimės pamatyti jau antradienį, o Kitsingo trauma nėra tokia lengva, kaip tikėjomės. Nenoriu per daug eiti į mediciną, bet kažkas susiję su šeivikaulio galvutės įtrūkimu ir tik po dviejų savaičių darysime papildomus tyrimus.

Sezonas jam tikrai nėra baigtas, bet tikimės jį turėti po 2-3 savaičių.

Trenerių komentarai:

Komentarai:
nu bl. sako teisejai dare gera darba. Tai aisku gera, kai padeda tau laimet. kai nesusvilpia svarbiausiam epizode. Nesinori tiket, bet cia arba pinigai, arba Milasiaus nurodymai, kas turi laimet. slykstu.
2021-03-27
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Vilniaus Rytas
Utenos Juventus
48%
29/61
Metimai iš žaidimo
54%
30/56
27
Atkovoti kamuoliai
33
13
Rezultatyvūs perdavimai
22
10
Perimti kamuoliai
7
79%
19/24
Baudų metimai
86%
19/22
2
Blokuoti metimai
4

Rungtynių žaidėjai

Andrew  Goudelock
24 PTS
10/18 FG
2/3 FT
Bryant  Crawford
17 PTS
6/8 FG
4/4 FT
Vilniaus Rytas
Keli žaidėjai
5 REB
Ignas  Vaitkus
7 REB
7 DREB
0 OREB
Vilniaus Rytas
Keli žaidėjai
3 AS
Ignas  Vaitkus
5 AS
2 TO
31 MIN
Ivan  Buva
22 EFF
44% 2P%
67% 3P%
Bryant  Crawford
21 EFF
83% 2P%
50% 3P%