Nuotr.: G.Šiuparys
Nuotr. G.Šiuparys

„Šiaulių“ lyderės Davidos Dale sezonas baigėsi sunkia trauma. Amerikietė „Huawei Moterų lygos“ bronzinės serijos ketvirtose rungtynėse su Kauno „Aistėmis-LSMU“ patyrė Achilo sausgyslės traumą.

Pirmadienį suplanuota operacija, o balandžio pradžioje – kelionė namo į JAV.

24-erių legionierė susižeidė sekmadienį Šiauliuose vykusiame susitikime, kada ketvirtojo kėlinio viduryje atlikdama prasiveržimą dėjo žingsnį kairiąja koja. 

Skausmo pakirsta Dale nebepakilo nuo parketo, o ja pasirūpino greitosios pagalbos medikų komanda, išvežusi žaidėją į ligoninę. Sportininkė gali nerungtyniauti iki 6 mėnesių.

Dale Šiauliuose žaidė pirmąjį profesionalios karjeros sezoną bei buvo pripažinta „Huawei Moterų lygos“ reguliariojo sezono naudingiausia krepšininke.

Ji reguliariajame sezone vidutiniškai pelnė po 13,6 taško, atkovojo po 6,1 ir perėmė po 4 kamuolius, atliko po 4,7 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 17,4 naudingumo balo.

Atkrintamosiose varžybose Dale statistika siekė 14,5 taško, 6,2 atkovoto ir 3,2 perimto kamuolio, 5,8 rezultatyvaus perdavimo bei 14,7 naudingumo balo.

Sudėties problemų kamuoti „Šiauliai“ bronzinėje serijoje po atkaklios kovos 1-3 nusileido „Aistėms-LSMU“.

Komentarai:
Na joo
ne tik kad nelaime, o dar i lietuviska ligonine papuole, pamatys maista , piktas seseles.. kaip sakoma beda po viena nevaiksto.. :/ sveikatos ;)
2021-03-29
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Davida Dale

Davida  Dale
Komanda: Šiaulių Šiauliai
Pozicija: PG, SG
Amžius: 24
Ūgis: 180 cm
Gimimo vieta: JAV