Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

Los Andželo „Lakers“ klubo dar vienas mėginimas išsaugoti Dennisą Schroderį baigėsi nesėkme. Pasak ESPN apžvalgininko Briano Windhorsto, vokietis šį kartą atmetė NBA čempionų pateiktą ketverių metų ir 84 mln. JAV dolerių pasiūlymą.

Dennis Schroder

Dennis  Schroder
Dennis  Schroder
MIN: 31.74
PTS: 15.4 (54.87%)
REB: 3.53
AS: 4.93
ST: 1.14
BS: 0.21
TO: 2.72
GM: 43

Prieš 2020-2021 m. sezoną Kalifornijos komanda Schroderiui siūlė dvejų metų ir 33,4 mln. JAV dolerių kontraktą, bet krepšininkui netiko ir jis.

Tarpsezoniu per mainus į „Lakers“ atvykęs 27-erių atakų organizatorius pagal senąją sutartį žaidžia paskutinį sezoną, per kurį jam priklauso 15,5 mln. JAV dolerių atlyginimas.

Vasarą jis taps laisvuoju agentu.

Schroderis šį sezoną vidutiniškai pelno po 15,4 taško, atlieka po 4,9 rezultatyvaus perdavimo ir atkovoja po 3,5 kamuolio.

Komentarai:
Jd
Naują sutartį pakišti proto ribose ir jai įsigaliojus išmainyti kartu su Kuzma. Tiek vienas, tiek kitas nesugeba stabilumo išlaikyti. Gal pavyktų kokią nepatenkintą žvaigždę gauti už tuos du. Kuzma seniai būtų išmainytas, bet jo tas kontraktas toks, kad nebent siemkų pakelį mainais gausi. Bet dabar kiek ten jis uždirbs, 13 mln per metus? Puikus kandidatas mainams. Jam progų buvo suteikta daugiau net galėjo tikėtis. Pagerino gynybą, puolimas kažkiek logikos įgavo, bet stabilumo vistiek nėra. Bet kalbant apie Schroderį, 84 mln atsisakė per 4 metus... Kiek jis galvoja yra vertas? Bent tritaškius stabiliai mestų, o dabar tik prasiveržimą gerą turi ir viskas.
2021-03-30
Atsakyti
djgaffer
Tai va tokiems ir norisi palinkėti,kad liktų prie suskilusios geldos.Tas pinigų troškimas galvas daugumai apsuka,nors iš tikrųjų pats Schroderis tiek ir vertas,kiek jam siūlo.O jis turbūt mažiausiai nori kokių 30 mil.per metus.Tai po sezono galės varyt į kokius Magic.Pinigų turės,bet kovą dėl čempionų vardo galės pamiršti ilgam.
2021-03-30
-1
Atsakyti
eee
Geri šansai žiedus pasiimt, bet matyt nori turėt "savo" komandą bachurėlis? Atlantoj toks ir buvo, lyderis, nors pas lūzerius
2021-03-30
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Dennis Schroder

Dennis  Schroder
Komanda: Los Angeles Lakers
Pozicija: PG
Amžius: 27
Ūgis: 185 cm
Svoris: 76 kg
Gimimo vieta: Braunšveigas, Vokietija