Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt

Viltis patekti į Eurolygos atkrintamąsias praradęs Kauno „Žalgiris“ išvyksta į Miuncheną, kur laukia akistata su vietos „Bayern“ ekipa. Vyriausiasis treneris Martinas Schilleris prieš artėjančią dvikovą teigė, kad tikisi rimto „Bayern“ iššūkio.

„Išvykstame į Miuncheną ir „Bayern“ yra reikalinga pergalė, kad jie galėtų kontroliuoti savo likimą (kovoje dėl vietos atkrintamosiose), – konferencijoje sakė strategas. – Laukiu labai sunkių rungtynių ir susikoncentravusių varžovų.“

„Bayern“ yra labai gera komanda, ypač gynyboje. Kodėl jie geri gynyboje? Nes sudėtyje turi daug atletiškumo ir ūgio, jie gali blokuoti metimus, todėl jie būna agresyvūs, provokuoja klaidas. Tokia kombinacija gynyboje yra labai efektyvi.

Puolime jie yra panašus į mus ir nemeta daug tritaškių. „Bayern“ atlieka daug dvitaškių, dažnai stoja prie baudų metimų linijos“, – pridėjo Schilleris.

Paklaustas ar „Bayern“ žaidimas pasikeitė nuo pirmosios tarpusavio dvikovos, strategas teigė, jog nelabai.

„Stilistiškai jie žaidžia taip pat. Vladimiras Lučičius turi svarbų vaidmenį, bet jų stilius išliko toks pats. Labai gerai treniruota, taktiškai protinga komanda. Laukia didelis iššūkis“, – komentavo Schilleris.

„Žalgirio“ vyr. treneris taip pat sutiko, kad „Bayern“ padėtis turnyrinėje lentelėje turės nemažai įtakos artėjančiai dvikovai.

„Kaip ir sakiau prieš tai, manau, tai turės didelę įtaką, nes jų koncentracija ir susitelkimas bus labai aukštame lygyje. Tai – faktorius, kuris užima nemažą vaidmenį sporte. Tikiu, kad pamatysime intensyvias rungtynes“, – sakė Schilleris.

Schilleris konferencijos pabaigoje taip pat pridėjo, kad sudėtyje jokių pokyčių nėra ir su komanda nevyks koronavirusu užsikrėtęs Augustine‘as Rubitas bei traumą besigydantis Artūras Milaknis.

Komentarai:
Nors esu visa sirdimi zalias, netikiu ...
2021-04-01
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.