Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Naujausioje „Iš arti“ laidoje – Vilniaus „Ryto“ žaidėjų Dovio Bičkauskio, Ivano Buvos ir trenerio Georgios Dedo mintys apie karštą mačą su Utenos „Juventus“, patirtas traumas bei besitęsiančią pergalių seriją.  

„Sportas yra dėl sirgalių, o šioje situacijoje prisitaikė visi. Žinau, kad jie stebi rungtynes ir nori, kad komanda laimėtų. Su šiuo plakatu jie bando parodyti savo palaikymą. Girdėjau, kad žaidėjams tai patiko“, – teigė Dedas. 

Bičkauskis mače su „Juventus“ pelnė 10 taškų ir pataikė rungtynes nulėmusį tolimą metimą. 

„Nieko negalvojau, tiesiog gavosi tokia situacija, kad pas mane rankose buvo kamuolys. Išmečiau laisvas ir įkrito. Paprastas metimas, būtų per rankas galbūt, bet dabar tai buvo paprastas metimas“, – sakė Bičkauskis.

Tuo metu pasak Buvos, ši pergalių serija tęsiasi dėl to, kadangi visi galvoja tik apie artėjančias rungtynes.

„Treneris niekada neakcentuodavo to, kad turime 13 pergalių seriją, mes žiūrime į visą čempionatą, esame susikoncentravę į sekančias rungtynes. Ruošiamės joms taip, lyg tai gyvenimo rungtynės, jeigu jų nelaimėsime, kitų nebus. Tai didelė dalis to, kodėl ši serija tęsiasi“, – teigė kroatas.

Komentarai:
Teiseju traukiamas vezimas...
2021-04-01
+4
Atsakyti
Mano manymu, serija jau turejo buti nutrukusi , jei ne teiseju dovana. O jei dar tiksliau , nebuvo tinkamo varzovo. Ka, ponulis kalbes po serijos 0-4 ?
2021-04-01
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną pelnomi taškai

50%
88,2
Pelno taškų: 88,2
Taiklumas: 50,2%
Vieta lygoje: 2
Geriausias pasiekimas: 107
Blogiausias pasiekimas: 45
Daugiausia pelno: Andrew Goudelock