Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr. Zuma Press – Scanpix

Po antradienio rungtynių Tel Avive papildomą dieną praleidusi „Barcelona“ atsipalaidavo per stipriai.

Izraelio žiniasklaidos kanalas „Sport5.co.il“ signalizuoja, jog Katalonijos klubo nariai pažeidė atvykėliams taikomą karantino tvarką.

Pasak pranešimo, Barselonos klubo atstovai trečiadienį buvo pastebėti pasileidę į miesto šurmulį: vyr. treneris Šarūnas Jasikevičius leido laiką restorane su savo bičiuliais, Kyle'as Kuricas ir Brandonas Daviesas mėgavosi saule šalia Negyvosios jūros, Nickas Calathes miesto apylinkėse važinėjo su paspirtuku, kartu su juo buvo ir Leo Westermannas.

„Barcelonos“ klubas susilaikė nuo situacijos komentavimo, pažymi „Sport5.co.il“. Tuo metu Izraelio Sveikatos apsaugos ministerija patikino, jog katalonams nebuvo suteiktas leidimas palikti saviizoliacijos.

„Jeigu taip iš tikrųjų nutiko, kaip pasakojate, mes į tai žiūrime rimtai ir viliamės, jog bus laikomasi gairių, – cituojamas gautas atsakymas. – Tuo pačiu svečių komandas priimantys klubai ir sporto organizacijos turėtų užtikrinti, jog panašių incidentų būtų išvengta. Visiems galioja vienoda tvarka: nusileidus Izraelyje, kiekvienam yra reikalingas testas, o kol laukiama atsakymo, privaloma likti karantine. Gavus neigiamą rezultatą, galima dalyvauti tik treniruotėse ir rungtynėse.“

„Barcelona“ antradienį 94:99 per pratęsimą nusileido „Maccabi“, o į antrąsias rungtynes Stambule iš Tel Avivo išvyko tik ketvirtadienį. Dvikova su Edgaro Ulanovo atstovaujama „Fenerbahče“ – penktadienį nuo 20.45 val.

Nors Izraelis sparčiai vaduojasi iš COVID-19 vakcinacijos pagalba, šalyje tebegalioja griežti reikalavimai grįžtantiems piliečiams, kurie po kelionės privalo užsidaryti į dviejų savaičių karantiną.

Sirgalės nuotrauka su Calathesu:

Komentarai:
x
tai vakodėl visi Izraelyje pralošia, per daug pagundų
2021-04-02
-4
Atsakyti
000
butu tas virusas butu del ko verk avys isplautom smegenim,net slykstu skaityt
2021-04-02
-7
Atsakyti
Krabas
Realiai sportininkai ir visas personalas yra reguliariai tikrinami nuo covido, tai ko čia tie žydai myža į kelnes.
2021-04-02
-3
Atsakyti
Reikia
vyram atsisviezinti po nesekmes. o is kitos puses gerai viskas. nereikia sureiksminti taip stipriai.
2021-04-01
+8
Atsakyti
Lol
tai nh jie ten skiepijasi jei taip myza
2021-04-01
+1
Atsakyti
m
zinant kiek perdeta covido panika, manau 100k euru baudos Barsa tikrai gaus is eurolygos.
2021-04-01
+2
Atsakyti
Nu ir?
ko čia myža žydukai? taigi ten jau prisileide tos sudu vakcinos vos ne visi
2021-04-01
-10
Atsakyti
Antanas
chandzia ir viskas tuo pasakyta
2021-04-01
-1
Atsakyti
Anonimas
Nematau nieko blogo
2021-04-01
+1
Atsakyti
asas
Nieko naujo kaip sakant..lietuvos paziba ir autoritetas visam jaunimui eilini karta pila i savo perrugusi snukeli..super
2021-04-01
-1
Atsakyti
d
Pijokas nesusilaike nuo stiklelio isvykoje?
2021-04-01
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.