Nuotr.: Scanpix
Nuotr. Scanpix

Maskvos CSKA klubo antrą kartą šiame sezone suspenduotas Mike‘as Jamesas grįžta namo.

Mike James

Mike  James
Mike  James
MIN: 31.18
PTS: 19.33 (53.47%)
REB: 3.15
AS: 5.74
ST: 0.96
BS: 0.15
TO: 2.93
GM: 27

Emiliano Carchia bei Donato Urbono šaltiniai praneša, jog 30-metis Jamesas jau šį šeštadienį išskris į gimtąsias Jungtines Amerikos valstijas. Vis dėlto galutinis sprendimas dėl krepšininko ateities CSKA klube dar nėra priimtas.

Jamesas liko atskirtas nuo komandos po šeštadienį įvykusio konflikto per VTB Vieningosios lygos rungtynes su Kazanės UNIKS. Suspendavimas buvo paskirtas neribotam laikui.

„Viskas pasisuko taip, kad situacija virto neišsprendžiamu konfliktu, – kiek anksčiau susiklosčiusią situaciją komentavo CSKA prezidentas Andrejus Vatutinas. – Deja, negalime to išspręsti. Labai liūdna, bet geriau pripažinti nei gyventi ir tikėtis stebuklo.“

Eurolygoje pagal rezultatyvumą pirmavęs 30-metis gynėjas šį sezoną vidutiniškai rinko po 19,3 taško, 5,7 rezultatyvaus perdavimo ir 3,1 atkovoto kamuolio.

Jamesas Rusijos sostinėje žaidė nuo 2019 m., o dar praėjusią vasarą jis su Maskvos klubu buvo susitaręs dėl naujos trejų metų sutarties.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metamos baudos

77%
16,2
Pataiko: 16,2
Taiklumas: 76,7%
Vieta lygoje: 1
Geriausias pasiekimas: 33
Blogiausias pasiekimas: 6
Daugiausia pataiko: Mike James