Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

Bruklino „Nets“ žvaigždė Kevinas Durantas sulaukė piniginės baudos iš NBA.

Kevin Durant

Kevin  Durant
Komanda: Brooklyn Nets
Pozicija: SF
Amžius: 32
Ūgis: 211 cm
Svoris: 107 kg
Gimimo vieta: Vašingtonas, JAV

Lyga pranešė, jog atletui skirta 50 tūkst. JAV dolerių bauda už kitą žmogų žeminančias kalbas.

Tokia nuobauda atletui skirta po to, kai aktorius Michaelas Rapaportas pasidalino iš Duranto gautomis užgauliojančiomis žinutėmis.

„Kasdien susilaukiu grasinančių bei įžeidžiančių žinučių, bet negalvojau, jog tarp jų vieną dieną bus ir Durantas, – sakė Rapaportas. – Gyvatė grasina man, auklėja mano žmoną ir nori muštis. Tai tokie turėtų būti Amerikos numylėtiniai?“

Pastaruoju metu dėl pakinklio skausmų nežaidžiantis Durantas šį sezoną pelno po 29 taškus, atkovoja po 7,3 kamuolio ir atlieka po 5,2 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
wuahaha
o jei baltas butu nigeri taip iskoliojes, tai butu ismete is nba, nutrauke visi reklamos sutartis, o ruberoida paskelbe sventuoju, kaip ta padare su narkomanu recidyvu. amerika visiskoj siknoj, tuoj negrai ten myst gales ant galvos baltiem ir tie tures susimoket dar uz gydanti vandeni
2021-04-03
Atsakyti
Anonimas
Cia niekam tikes aktorius kuris pastoviai pyzdavojasi is kitu, kad sulaukt demesio. Jei nebutu politkorektiskumo era tai jis ir i snuki gautu. Skip Bayless principu varo ant zaideju, po to vaidina auka kai gauna atsaka.
2021-04-03
Atsakyti
To Asas
Gal labiau basketnews komentatoriai visada buvo ir tokie bus :D
2021-04-03
-13
Atsakyti
asas
Cia visiskas rasizmas pries baltaodzius..Durantas visada buvo ir bus dux..s
2021-04-03
-1
Atsakyti
Anonimas
Taip USA ir uzdirbti pinigu galima,isnervuoji tas kazka leptelna o po to neva paviesini viska ir pinigeliai byra uz nieka
2021-04-03
-4
Atsakyti
...
Čia iš tos serijos, kai pats išprovokuoji konfliktą, o po to kai didesnė žuvis užkimba ir pasako kažką riebiau paviešini pokalbį. Aišku, kai esi washed-up aktorius, tai bet kokios media kalbos apie tave tau į naudą išeina.
2021-04-03
+6
Atsakyti
...
Kai pamačiau, kad čia kalba eina apie Rapaportą, tai supratau kad čia nieko keisto. Geras durnlelis jis :D Nors ir gyvatė yra beproto sappy ir emotional, nu bet Rapaportas tikrai gali po skura palįst
2021-04-03
+10
Atsakyti
100%
O ko neuzsimena apie rasizma? Butu kita puse staugtu iki negaliu. Ir cia toks daugiau klausimas tiem malakasosam kurie Vilniui rinkos ant keliu paklupet, is ivairiu mazumu judejimu...Kodel baltus puldineja bet apie tai mazai rasoma ir protestu nevyksta???
2021-04-03
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Kevin Durant

Kevin  Durant
Kevin  Durant
MIN: 35.76
PTS: 29 (62.3%)
REB: 7.32
AS: 5.21
ST: 0.74
BS: 1.42
TO: 3.53
GM: 19