Nuotr.: Imago Images – Scanpix
Nuotr. Imago Images – Scanpix

Pau Gasolio sugrįžimo akimirka išaušo. Šarūnas Jasikevičius prieš Eurolygos penktadienio mūšį su Miuncheno „Bayern“ patvirtino, jog 40-metis katalonas žengs į aikštę Barselonoje vyksiančiame susitikime.

„Su Pau viskas yra gerai, – apie buvusį komandos draugą, o dabar auklėtinį atsiliepė Jasikevičius. – Jis žengia žingsnius į priekį treniruotėse ir jaučiasi patogiai. Skirsime jam kelias minutes, bet dar nežinome, kiek jų bus ir kokiu momentu.“

Traumų kamuotas Gasolis paskutinįkart rungtyniavo 2019 m. kovą, kada su Milvokio „Bucks“ marškinėliais NBA dvikovoje grūmėsi su San Antonijaus „Spurs“.

Eurolygoje jo paskutinis mačas buvo 2000-2001 m. sezone, kuriame „Barcos“ garbę gynė kartu su Jasikevičiumi. Gasolis po to pakėlė sparnus į NBA.

Pirmąją vietą Eurolygos reguliariajame sezone užsitikrinusi „Barcelona“ penktadienį savo aikštėje „Bayern“ priims nuo 22 valandos.

Komentarai:
Jei Jankunas lėtai bet juda krūta tai šitas su deguonies kauke vaikščios po parketą. Šlykštu kaip žmogus nesuvokia kad laikas baigt kitą vertus tai puikus viešųjų ryšių triukas sužaist simbolines rungtynes ir ištarti sudie
2021-04-08
-1
Atsakyti
Basketnews šleaks
kodel po zalgirio straipsniais komentuot gali tik registruoti?
2021-04-08
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.