Nuotr.: ©FS/MPI/Capital Pictures-Scanpix
Nuotr. ©FS/MPI/Capital Pictures-Scanpix

Minesotos „Timberwolves“ klubas turės naujus savininkus.

Šį sezoną metamos baudos

78%
17,2
Pataiko: 17,2
Taiklumas: 77,9%
Vieta lygoje: 11
Geriausias pasiekimas: 31
Blogiausias pasiekimas: 7
Daugiausia pataiko: Karl-Anthony Towns

Adrianas Wojnarowski iš ESPN praneša, kad klubą įsigys buvęs beisbolo žaidėjas Alexas Rodriguezas bei milijardierius Marcas Lore. Teigiama, kad sandorio vertė siekia apie 1,5 mlrd. JAV dolerių.

Į sandorį įeina ir teisės į Minesotos WNBA komandą „Lynx“. Minėtas susitarimas įsigalios 2023 m., tad dabartinis savininkas Glenas Tayloras abu klubus dar valdys dvejus metus.

Tayloras potencialaus klubo pirkėjo ieškojo jau nuo praėjusių metų liepos. Jis „Timberwolves“ įsigijo 1994-aisiais, kuomet paklojo 88 mln. dolerių ir taip išsaugojo krepšinį Minesotoje, mat NBA planavo ekipą perkelti į Naująjį Orleaną.

Valdant Taylorui „Timberwolves“ vos kartą peržengė pirmąjį atkrintamųjų etapą, o tarp 16 geriausių komandų Minesotos ekipa nebuvo 16-oje iš pastarųjų 17 sezonų.

Tuo metu „Lynx“ WNBA čempionėmis tapo keturis kartus per pastaruosius 10 metų.

Tayloras anksčiau teigė, kad komandą parduos tik tokiam asmeniui, kurio planuose nebus „Timberwolves“ iškėlimas į kitą miestą.

Vis dėlto Wojnarowski teigimu, Rodriguezo sąsajos su Sietlo miestu ilgalaikėje perspektyvoje gali turėti problemų siekiant ištesėti šį pažadą.

Pats Rodriguezas yra kilęs iš Niujorko, tačiau jis savo profesionalaus beisbolininko karjerą pradėjo Sietlo „Mariners“ klube, kuriame praleido šešerius metus.

Komentarai:
djgaffer
Ieškojo pirkėjo,kuris paliktų komandą Minesotoje,bet vistiek dalį pardavė tam,kuris myli Sietlą.Tai ne koks tada sandoris gavosi bent jau šituo atžvilgiu.O iš pinigų pusės,tai aišku uždirbo kaip reikiant,čia jau gerai prasisuko.
2021-04-12
-5
Atsakyti
nu
pardavė bet valdys dar du metus :)) wtf?
2021-04-12
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.