Nuotr.: LaPresse-Scanpix
Nuotr. LaPresse-Scanpix

Po nutraukto praėjusio sezono be komandos buvęs Jamesas Nunnally galiausiai sulaukė galimybės pratęsti karjerą. 

James Nunnally

James  Nunnally
Pozicija: SF
Amžius: 30
Ūgis: 201 cm
Svoris: 93 kg
Gimimo vieta: Kalifornija, JAV

Shamsas Charania iš „The Athletic“ pranešė, jog 30-metis amerikietis pasirašys kontraktą su Naujojo Orleano „Pelicans“.

Nunnally įsibėgėjus praėjusiam sezonui iš Kinijos grįžo į Stambulo „Fenerbahče“, kurios gretose iki sezono sustabdymo Eurolygoje sužaidė devynerias rungtynes, aikštėje praleido po 13 minučių, įmetė po 4,2 taško ir atkovojo 1,4 kamuolio.

Kinijoje, Šanchajaus „Sharks“ komandoje, jo statistika siekė 22,3 taško, 5,4 atkovoto kamuolio ir 3,3 rezultatyvaus perdavimo. 

Nunnally per karjerą NBA prieš tai rungtyniavo Filadelfijos „76ers“, Atlantos „Hawks“, Minesotos „Timberwolves“ ir Hjustono „Rockets“ komandose.

Elitinėje krepšinio lygoje jis iš viso sužaidė 28 rungtynes, per kurias rungtyniavo po 9,5 minutės, rinko po 2,9 taško, sugriebė po 0,9 kamuolio ir atliko po 0,5 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
As
Tai aš kaip suprantu, jeigu jau esi žaidęs NBA esi kaip sakyti NBA komandų bazėje/sistemoje tave lengviau ras ir pasiims atgal, nes tikrai žmogus gerų rezultatų nerodo ir už jį yra geresnių daug jo poezijos žaidėjų bet va ima jį, jau ne kartą pastebėjau, kad ex kad ir kokio lygio žaidėjai į NBA grįžta lengviau
2021-04-12
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami dvitaškiai

55%
31,5
Pataiko: 31,5
Taiklumas: 55,1%
Vieta lygoje: 2
Geriausias pasiekimas: 45
Blogiausias pasiekimas: 21
Daugiausia pataiko: Zion Williamson