Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) mėtomas ir vėtomas Austinas Riversas gavo šansą Denveryje. „Nuggets“ oficialiai paskelbė sudariusi trumpalaikę dešimties dienų sutartį su 28-erių gynėju.

Klubas krepšininką pasikvietė mėgindamas kamšyti skylę, atsivėrusią po vieno iš lyderių Jamalo Murray traumos. „Nuggets“ antram rezultatyviausiam žaidėjui plyšo kryžminis raištis ir jis šį sezoną nebežais.

Riversas šiemet neranda vietos po NBA saule. Lapkritį jis per mainus iš Hjustono „Rockets“ persikėlė į Niujorko „Knicks“, kuri kovo pabaigoje išsiuntė gynėją į Oklahomos „Thunder“.

Pastaroji atleido krepšininką po trijų dienų.

2012 m. dešimtuoju šaukimu pakviestas atletas šį sezoną NBA sužaidė 21 mačą, vidutiniškai aikštėje praleido po 21 minutę, įmetė po 7,3 taško, atkovojo po 2,2 kamuolio ir atliko po 2 rezultatyvius perdavimus. Jo pataikymas iš toli – 36,4 proc.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami tritaškiai

39%
13,0
Pataiko: 13,0
Taiklumas: 38,5%
Vieta lygoje: 13
Geriausias pasiekimas: 19
Blogiausias pasiekimas: 6
Daugiausia pataiko: Jamal Murray