Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

Nors šių metų NBA naujokų birža vyks liepos mėnesio pabaigoje, JAV ekspertai jau dabar žiūri į 2022 m. laidą, kurioje vieta prognozuojama ir Ąžuolui Tubeliui.

Abramo Canka

Abramo   Canka
Komanda: Kėdainių Nevėžis-Optibet
Pozicija: SG, SF
Amžius: 19
Ūgis: 198 cm
Svoris: 82 kg
Gimimo vieta: Genuja, Italija

ESPN eksperto Jonathano Givony sudarytame sąraše Tubeliui yra skiriama 47-oji pozicija. Šiuo metu šis šaukimas priklauso Niujorko „Knicks“ klubui.

Debiutinį sezoną NCAA sužaidęs lietuvis Arizonos „Wildcats“ komandoje fiksavo 12,2 taško, 7,1 atkovoto kamuolio bei 1,2 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

Šioje prognozėje yra ir Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ talento Abramo Cankos pavardė. 19-mečiui skirtas 37-asis šaukimas.

Lietuvos krepšinio lygoje atletas šį sezoną vidutiniškai pelno po 6,8 taško, sugriebia po 3,4 kamuolio ir renka po 6,9 naudingumo balo.

Tuo metu 53-iasis šaukimas yra prognozuojamas Kauno „Žalgiriui“ priklausančiam ir Prienų „CBet“ klubui paskolintam prancūzui Tomui Digbeu.

19-metis krepšininkas šį sezoną LKL pirmenybėse vidutiniškai renka po 8,3 taško, 2 atkovotus kamuolius ir 7 naudingumo balus.

Pirmasis šaukimas 2022 m. NBA naujokų biržoje šiuo metu prognozuojamas JAV bei Italijos pilietybes turinčiam Paolo Banchero. Antrasis – Chetui Holmgrenui, trečiasis – Jadenui Hardy, ketvirtasis Yannickui Nzosa, o penktasis – Jabari Smithui.

Komentarai:
50centu
top15 pickas juokingai atrodo, o svajojo apie nba sitoj birzoj :D jus bent mate kad jis idetu kada nors i kasi? centro puolejas? cia analogo jokio turbut neturi moderniam krepsinyje, kad centras butu toks nesoklus ir neatletiskas, o dar apie nba kalba, baisu
2021-04-21
+3
Atsakyti
TDaY
jei sekanti sezona suzaistu net dabartiniu lygiu, be progreso statsuise, manau vistiek top 20 pickas bus. nemate dar lietuva taip aiskteje judancio 4 numerio. jei dar daugiu atidirbs metima, tai NBA tikrai gera karjera tures
2021-04-21
+4
Atsakyti
TTT
Prie ko cia Marekas? Be to, kad pats apsisklelbe NBA talentu, niekas jo niekur neminejo kaip rimto NBA prospect\'o. Eurolyga yra jo lubos ir sekmes jam.
2021-04-21
+2
Atsakyti
alio
gal zinote ar zalgiris gali paduoti i teisma ryta uz blazeviciaus pardavima>?nes zalgiris pirko kaip dideli talenta nes rytas taip aiskino,blazevic aiskino./..o kai isigyjo sumokejo beprotiska ispirka...pasirodo zaidejas yra NKL lygio,letas nepabega,nepasoka...manau zalgiris turetu paduoti i teisma,kad pirko ferrari o jiem ibruko moskviciu
2021-04-21
+1
Atsakyti
djgaffer
Blazevic vasara pereidamas i eurolygos parodija pasirase karjeros nuosprendi, auksciau el parodijos tikrai nepakils, toliau laukia tik siauliai, nevezis, geriausiu atveju kokia lenkijos, bulgarijos lyga
2021-04-21
-1
Atsakyti
alio
mazai ta mareka blazevic zaidziaNTI MACIAU.....bet jus nejuokinkite apie ji NBA...letas kaip vezlys,nulis atletiskumo...puolimo arsenalas skurdus...apie koki NBA cia jus snekate..nieks jam isvis jokio NBA neprognozuoja isskyrus juokdarii nuli apie kirepsini nusimanantys LT ekzpertai
2021-04-21
-7
Atsakyti
Atai
sita Marekas nusprende tobuleti Eurolygoje?
2021-04-21
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.