Nuotr.: Scanpix Baltics
Nuotr. Scanpix Baltics

Skirtingomis pusėmis pasukę, bet pasirašytu ilgalaikiu kontraktu susisieję Maskvos CSKA klubas ir Mike'as Jamesas rado sprendimą, kuris galios iki šio sezono pabaigos.

Rusijos komanda oficialiai paskelbė, jog abi pusės susitarė dėl galimybės gynėjui tapti laisvuoju agentu ir pasirašyti sutartį su NBA klubu.

CSKA neįvardijo ekipos, tačiau Shamsas Charania iš „The Athletic“ pranešė, jog Eurolygoje siautėjęs krepšininkas netrukus taps Bruklino „Nets“ nariu. Jam duotas tik trumpalaikis kontraktas.

Pasibaigus 2020-2021 m. sezonui, Jamesas vėl bus laikomas CSKA komandos krepšininku. 

Rusijos klubas praėjusį tarpsezonį su 30-mečiu atletu pasirašė naują trejų metų sutartį. 

Šį sezoną ne sykį su vyr. treneriu Dimitriu Itoudžiu konfliktavęs Jamesas kovo pabaigoje buvo suspenduotas, jam leista išvykti į gimtąją JAV.

Jameso šio sezono statistika Eurolygoje siekė 19,7 taško (antras rezultatas), 5,7 rezultatyvaus perdavimo (šeštas), 3,1 atkovoto kamuolio ir 19,7 naudingumo balo (antras).

Amerikietis elitinėje krepšinio lygoje paskutinį kartą žaidė 2017-2018 m. sezone, kai atstovavo Naujojo Orleano „Pelicans“ bei Finikso „Suns“ ekipoms ir vidutiniškai rinko po 9,3 taško, 2,5 sugriebto kamuolio bei 3,5 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
vilnietis
Tai reiskia, kad Itoudis po sio sezono paliks CSKA bet kokiu atveju. Net laimejes eurolyga
2021-04-21
+8
Atsakyti
._.
1 Reikalingas sakinys visame straipsnyje: "Rusijos komanda oficialiai paskelbė, jog abi pusės susitarė dėl galimybės gynėjui tapti laisvuoju agentu ir pasirašyti sutartį su NBA klubu."
2021-04-21
+6
Atsakyti
...
James visiskas nugaletojas sitoj situacijoj, atzais nba tures galimybe laimeti nba, gris kitamet i CSKA su garantuotu 2 metu milijoniniu kontraktu, o Itoudis jei nelaimes eurolygos bus ispirdolintas is Maskvos
2021-04-21
+7
Atsakyti
Anonimas
Nusibodo sita santa barbara
2021-04-21
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.