Nuotr.: Scanpix
Nuotr. Scanpix

Maskvos CSKA palaiminimo sezoną užbaigti NBA sulaukęs Mike'as Jamesas susiderėjo su Bruklino „Nets“ dėl kontrakto.

Shamsas Chanaria iš „The Athletic“ praneša, jog 30-mečiui gynėjui davė tik trumpalaikę dešimties dienų sutartį. Apie tai oficialiai turėtų būti pranešta savaitės pabaigoje.

Eurolygoje siautęs Jamesas per šį laikotarpį turės įrodyti, jog yra vertas likti Brukline iki sezono pabaigos. Komanda intensyviai ieško papildymo gynėjų grandyje, kurią kamuoja traumos.

Krepšininkas galės prisijungti prie „Nets“, kai tik išpildys COVID-19 saugumo protokolą.

Jamesas NBA rungtyniavo 2017-2018 m. sezone, kai įsitvirtinti mėgino Finikso „Suns“ ir Naujojo Orleano „Pelicans“ komandose.

Jis iš viso sužaidė 36 rungtynes, per kurias aikštėje praleido po 19,1 minutės, įmetė po 9,3 taško, atliko po 3,8 rezultatyvaus perdavimo ir atkovojo po 2,8 kamuolio.

Jameso šio sezono statistika Eurolygoje siekė 19,7 taško (antras rezultatas), 5,7 rezultatyvaus perdavimo (šeštas), 3,1 atkovoto kamuolio ir 19,7 naudingumo balo (antras).

Su CSKA vyr. treneriu Dimitriu Itoudžiu ne sykį sukonfliktavęs krepšininkas kovo pabaigoje buvo nušalintas nuo komandos. Rusijos grandą su Jamesu sieja kontraktas iki 2023-ųjų vasaros, tačiau šį sezoną jam leista užbaigti NBA, tampant laisvuoju agentu.

Nusileidus 2020-2021 m. sezono uždangai, Jamesas vėl bus laikomas CSKA krepšininku.

Aplink Keviną Durantą, Kyrie Irvingą ir Jamesą Hardeną suburta „Nets“ šį sezoną svajoja apie NBA čempionų titulą. Bruklino ekipai iki reguliariojo sezono pabaigos liko sužaisti 14 rungtynių, komanda Rytuose rikiuojasi antra. 

Pirmoje vietoje esanti Filadelfijos „76ers“ turi tiek pat pergalių (po 39), bet yra sužaidusi vienomis rungtynėmis mažiau.

Komentarai:
Oho
NBA čmpionų žiedas jau ranka pasiekiamas 😀
2021-04-22
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.