Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Po pakylėtos pergalės prieš Kauno „Žalgirį“ į priverstinę beveik dviejų savaičių pertrauką išėjęs Vilniaus „Rytas“ sugrįžta prie darbų.

Sostinės komanda penktadienį vakare paskelbė, jog po paskutinių patvirtintų dviejų COVID-19 atvejų likusių klubo narių testų rezultatai buvo neigiami.

Žalios šviesos signalo sulaukę vilniečiai atnaujino pratybas ir pradėjo ruoštis šeštadienio mūšiui su Utenos „Juventus“ (20-11), kuri kartu su Panevėžio „Lietkabeliu“ (20-10) dar turi šansų kabintis į antrąją vietą reguliariajame sezone.

„Rytas“ yra atitrūkęs per dvi pergales, bet ir sužaidęs 2-3 rungtynėmis mažiau.

Vilniaus komandos darbai dėl COVID-19 stojo balandžio 11-ąją įveikus „Žalgirį“. Per kitas dvi paras koronavirusas buvo nustatytas vyr. treneriui Giedriui Žibėnui ir dviem žaidėjams.

Tuo tarpu „Žalgirio“ ekipoje infekcija buvo patvirtinta Patricio Garino.

Žibėnas šeštadienį jau galės vadovauti komandai. Teoriškai žaisti gali ir kartu su treneriu teigiamų testų rezultatų sulaukę krepšininkai, tačiau abejojama dėl sveikatos galimybių be krepšinio praleidus apie pusantros savaitės.

Šios savaitės pradžioje „Rytas“ mėgino vėl kibti į darbus, bet pakartotiniai tyrimai antradienį nustatė infekciją dar dviem krepšininkams, be kurių sostinės ekipai teks verstis mažiausiai iki balandžio pabaigos. 

Iki tol laukia trejos rungtynės: su „Juventus“, Kauno „Žalgiriu“ (balandžio 28 d.) ir Prienų „CBet“ (balandžio 30 d.).

Dėl COVID-19 viruso „Ryto“ gretose balandį buvo nukeltos trejos rungtynės.

„Ryto“ ir „Juventus“ mačas Utenoje šeštadienį startuos nuo 17.20 val.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.