Nuotr.: Imago Sports - Scanpix
Nuotr. Imago Sports - Scanpix

Miuncheno „Bayern“ fantastišku stiliumi išplėšė lemiamas Eurolygos ketvirtfinalio serijos rungtynes prieš Milano „Armani Exchange“.

Rungtynių žaidėjas
Vladimir  Lucic
EFF
18
Vladimir Lucic
Taškai 12
Taiklumas 4-8
Atkovoti kamuoliai 3
Rezultatyvūs perdavimai 0

Kertiniu momentu rungtynėse tapo Vladimiro Lučičiaus dėjimas greitoje atakoje su Shavono Shieldso pražanga, po kurios serbas išvedė bavarus į priekį – 83:82.

Po rungtynių būtent šį epizodą prisiminė „Bayern“ strategas Andrea Trinchieri.

„Jie žaidė labai gerai ir pataikė sunkius metimus, bet mes parodėme charakterį. Radome būdą, kaip sugrįžti į mačą ir tai buvo dėl mūsų gynybos, – kalbėjo italas. – Tuomet mes padarėme geras atakas, o kai tai įvyksta – dažniausiai laimima.“

„Galvoju, kad jei sugrįžimą į mačą užbaigi dėjimu ore po perdavimo, likus žaisti 23,8 sekundės, esi arba absoliučiai išprotėjęs, arba tikrai ypatingas“, – pratęsė Trinchieri.

Tuo metu Milano klubo vairininkas Ettore Messina pasveikino varžovus su pergale ir išskyrė taisytinus dalykus lemiamam mačui.

„Sveikinimai „Bayern“, kurie nenustojo tikėti ir atsakė tuo, ką mes demonstravome pirmajame serijos susitikime. Jie nenustojo kovoti, nors atrodė vienu metu, jog niekas neveikia, lygiai taip pat, kaip mes pirmosiose rungtynėse, – teigė Messina. – Mes padarėme per daug klaidų, kai kamuolys būdavo gyvas ir tai leido jiems pelnyti taškus greitomis atakomis. Taip pat mes per daug kartų prasižengėme prieš metančius žmones. Turime kontroliuoti šiuos dalykus, laukiame penktojo mačo ir pamatysime, kas bus vertas žaisti finalo ketverte.“

Penktasis ketvirtfinalio serijos susitikimas įvyks antradienį 21 val. 45 min.

Spaudos konferencija:

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Miuncheno Bayern
Milano Armani Exchange
46%
29/63
Metimai iš žaidimo
49%
27/55
34
Atkovoti kamuoliai
34
15
Rezultatyvūs perdavimai
13
7
Perimti kamuoliai
6
57%
24/42
Dvitaškiai
54%
19/35
0
Blokuoti metimai
1

Rungtynių žaidėjai

Wade  Baldwin
18 PTS
7/17 FG
4/5 FT
Malcolm  Delaney
28 PTS
9/15 FG
7/8 FT
JaJuan  Johnson
7 REB
3 DREB
4 OREB
Milano Armani Exchange
Keli žaidėjai
7 REB
Wade  Baldwin
4 AS
3 TO
31 MIN
Shavon  Shields
5 AS
2 TO
28 MIN
Paul  Zipser
18 EFF
100% 2P%
50% 3P%
Malcolm  Delaney
30 EFF
75% 2P%
43% 3P%