Goga Bitadze

Goga  Bitadze
Komanda: Indiana Pacers
Pozicija: C
Amžius: 21
Ūgis: 211 cm
Svoris: 113 kg
Gimimo vieta: Gruzija

Indianos „Pacers“ ėmėsi veiksmų prieš su auklėtiniu per rungtynes sukonfliktavusį trenerio asistentą.

Žurnalistas Adrianas Wojnarowski skelbia, jog treneris Gregas Fosteris suspenduotas vienoms rungtynėms, o su juo sukonfliktavusiam Gogai Bitadzei skirta piniginė bauda.

Vis dėlto pažymima, jog Fosteris su Bitadze sezono metu palaikė artimą ryšį ir jis turėtų tęstis.

Incidentas įvyko „Pacers“ atsiliekant 59:80, kai kartvelas prasižengė gynyboje ir Indianos ekipa tuoj pat paprašė minutės pertraukėlės. Prieš tai Bitadzė gynyboje be jokio pasipriešinimo praleido Moe Harklessą dėjimui ir nuo Fosterio sulaukė pastabų dėl nerodomų pastangų apsunkinti varžovui kelią krepšio link.

Jau kitoje atakoje Bitadzė įsmeigė tritaškį ir bėgdamas atgal šūktelėjo asistentui pridėdamas ir keiksmažodį.

„Sėskis“, – „Pacers“ treneriui pasakė kartvelas.

Prasidėjus minutės pertraukėlei nuo kėdės pakilęs Fosteris per atstumą pradėjo žerti priekaištus Bitadzei, o netrukus demonstratyviai ėmė artėti savo auklėtinio link.

Jam kelią pastojo grupelė „Pacers“ žaidėjų, o sulaikyti mėgino klubo žvaigždė Mylesas Turneris ir Jeremy Lambas.

Vidury atsidūręs Domantas Sabonis iš nesupratimo, kas dedasi, kraipė galvą.

Kai atrodė, jog aistros nurimo ir Fosteris atsitraukė, po akimirkos „Pacers“ asistentas vėl nusitaikė į Bitadzę, kurį apsupo palaikymą reiškę komandos bendražygiai. 

Bitadzė mače su „Kings“ per 21 minutę pasižymėjo 5 taškais (1/2 dvit., 1/2 trit.), 6 atkovotais kamuoliais, 2 rezultatyviais perdavimais, 2 blokuotais metimais ir 3 asmeninėmis pražangomis.

„Pacers“ 2019-aisiais į kartvelą investavo 18-ą naujokų biržos šaukimą. Fosteris Indianapolyje dirba nuo šio sezono pradžios, kada klubo vairą perėmė Nate'as Bjorkgrenas.

Komentarai:
Realus
bet siaip tai bitadze galetu biski ramiau buti. vos ne zvaigzde jauciasi.
2021-05-07
+1
Atsakyti
Justas
Daunu lyga. Zaidejas zaidejas rekia "sit the fuck down" o suspenduoja traneri lol
2021-05-06
+3
Atsakyti
Anonimas
Labai nustebsiu jei paceriai per ta mini turnyra patektu i playoffus. Jau geriau matyciau wizards kur tikrai matosi kad westbrook ir beal stengiasi laimet.
2021-05-06
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Goga Bitadze

Goga  Bitadze
Goga  Bitadze
MIN: 11.57
PTS: 5.11 (52.48%)
REB: 3.29
AS: 0.74
ST: 0.24
BS: 1.26
TO: 0.42
GM: 38