Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) rungtyniaujantis Nicolo Melli sulaukė dėmesio iš šiapus Atlanto. 

Nicolo Melli

Nicolo  Melli
Komanda: Dallas Mavericks
Pozicija: PF
Amžius: 30
Ūgis: 205 cm
Svoris: 100 kg
Gimimo vieta: Emilijos Redžas, Italija

Italų apžvalgininkas Orazio Francesco Cauchi praneša, jog Dalaso „Mavericks“ garbę ginantis 30-metis puolėjas – Milano „Armani Exchange“ ir Stambulo „Fenerbahče“ komandų radaruose. Klubų vadovai pasirengę vilioti žaidėją, jeigu šis tik nuspręs grąžinti karjerą į Europą.

Abiem šioms ekipoms krepšininkas yra atstovavęs praeityje. 

George'as Zakkas iš „SDNA“ užsiminė, jog Milano klubas gali taikytis ir į Janą Vesely, tačiau pastarojo agentas paneigė kalbas apie galimą čeko persikėlimą į kitą Europos klubą artėjantį tarpsezonį.

Vesely su „Fenerbahče“ sieja kontraktas iki 2022-ųjų vasaros.

Melli NBA link 2019-aisiais pakilo būtent iš „Fenerbahče“. Pirmąjį sezoną už Atlanto jis atstovavo Naujojo Orleano „Pelicans“, o antrojo viduryje buvo iškeistas į „Mavericks“.

2020-2021 m. bendrai Melli NBA yra sužaidęs 40 rungtynių, per kurias vidutiniškai aikštėje praleido po 12 minučių, įmetė po 2,6 taško, atkovojo po 2,6 kamuolio ir atliko po 1 rezultatyvų perdavimą.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami dvitaškiai

57%
21,1
Pataiko: 21,1
Taiklumas: 57,0%
Vieta lygoje: 2
Geriausias pasiekimas: 29
Blogiausias pasiekimas: 14
Daugiausia pataiko: Jan Vesely