Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Prienų „CBet“ komanda lemiamas „Betsafe–LKL“ čempionato kovas pasitinka išretėjusiomis pajėgomis. Klubas atsisveikino su 19 metų 199 cm ūgio prancūzu talentu Tomu Digbeu.

Tom Digbeu

Tom  Digbeu
Komanda: Prienų CBet
Pozicija: SF
Amžius: 19
Ūgis: 199 cm
Svoris: 80 kg
Gimimo vieta: Ispanija

Gynėjas balandžio pabaigoje, rungtynėse su Vilniaus „Ryto“ ekipa, susižeidė petį ir buvo priverstas palikti aikštelę. Atlikus išsamesnius tyrimus paaiškėjo, jog prancūzo sezonas yra baigtas.

Prienų klubas leido gynėjui nesibaigus sezonui grįžti į Ispaniją ir tęsti reabilitaciją namuose bei ruoštis artėjančiai NBA naujokų biržai ir jos stovyklai, vyksiančiai birželio pabaigoje.

Digbeu į Prienus buvo atvykęs dar praėjusį sezoną, tačiau jame debiutuoti prancūzui sutrukdė patirta kelio trauma.

2020-2021 metų LKL sezone į Prienų komandą sugrįžęs Digbeu sužaidė 33 rungtynes, per kurias vidutiniškai praleido po 18 minučių ir pelnė po 8 taškus, atkovojo po 1,9 ir perėmė po 0,9 kamuolio, atliko po 1,2 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 6,4 naudingumo balo.

Komentarai:
alioalio
su tokiom fizinem savybemis..tai ypac LKL kur zaidejai labai neaatletiski...kazkaip manau turetu tikrai daugiau atkovoti kamuoliu nej 1.9 kam per maca....
2021-05-12
+28
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.