Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Memfio „Grizzlies“ paskelbė, kad 2020-2021 metų sezono NBA įkrintamosioms ir atkrintamosioms varžyboms savo arenoje priims dvigubai daugiau sirgalių nei iki šiol – aistruoliai galės užpildyti 40 proc. vietų.

„FedExForum“ arena per krepšinio rungtynes talpina apie 18 tūkst. sirgalių, tad Jono Valančiūno atstovaujamos „Grizzlies“ žaidimą gyvai galės stebėti apie 7,2 tūkst. žmonių.

Reguliariajame sezone „Grizzlies“ sirgaliai arenoje galėjo užpildyti 20 proc. vietų.

Memfio ekipa Vakarų konferencijos reguliariajame sezone užėmė devintąją vietą ir įkrintamąsias varžybas pradės maču su San Antonijaus „Spurs“.

Jeigu pralaimės, „Grizzlies“ sezonas bus baigtas, o jeigu laimės, tuomet ekipa dėl vietos atkrintamosiose ir aštuntosios pozicijos žais su Los Andželo „Lakers“ ir „Golden State Warriors“ poros pralaimėtoju.

„Grizzlies“ ir „Spurs“ dvikova įvyks naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį 2.30 val. Lietuvos laiku.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.